Dosarele Ozn

Fastwalkers este un termen creat de "Centrul de comanda al departamentului de aparare aerospatial nord american" (North American Aerospace Defense Command) pentru a denumi OZN-urile (Unidentified Flying Objects) care intra si ies din atmosfera cu mare viteza si care sunt, cateodata detectate de sistemul de sateliti "Procesatori de semnale digitale" ( Digital Signal Processor ). Obiectele prea lente sunt numite "Slowwalkers"
Documentarul Fastwalkers este produs in asociatie cu Safespace Project (Safespace News Agency) . The Safespace News Agency (Agentia de Stiri SafeSpace) s-a infiintat plecandu-se de la premiza ca MASS MEDIA PRINCIPALA ESTE PARTE DIN CONSPIRATIE!
Aceasta agentie de stiri abordeaza subiecte evitate de mass media in general : OZN-urile si Extraterestrii, Urmele Chimice (Chemtrails), Conspiratiile Internationale care includ Bancile, Liniile de sange si alte subiecte de importanta vitala care pot afecta oamenii acestei planete.
Ne sunt dezvaluite informatii pe care nu ar fi trebuit sa le stii. Acum aveti ocazia sa vedeti imagini extraordinare cu OZN-uri si inregistrari video stranse de peste tot din lume, filmari care guvernele nu doresc ca dvs. sa le vedeti, demascandu-se reteaua de minciuni si dezimformare.
Fastwalkers dezvaluie adevarul despre OZN-uri si Extraterestrii, adevar ce a fost suprimat si ascuns de secole. Aveti ocazia sa vedeti si sa auziti oameni incomozi guvernelor de pe aceasta planeta.
De asemenea, ne sunt prezentate revelatii extraordinare ale celor mai vestite autoritati din lume printre care sunt inclusi: Dr. Steven M. Greer, Steve Bassett, Jim Marrs, Robert O. Dean, Dr. Michael Salla, Stanton T. Friedman, Alfred L. Webre, John Greenwald Jr., Dr. Len Horowitz, Dr. Richard Boylan, Jaime Maussan, Paola Harris, Jerry Pippin, Dr. Bruce Maccabee, A. J. Gevaerd, Sean David Morton, Graham E. Bethune, Col. Wendelle C. Stevens, Monsignor Corrado Balducci, James W. Deardorff, PhD., Robert M. Wood PhD, Charles Hall, Richard Dolan, Steven Jones, Rob Simone, Don Ware, Richard Giordano, James Courant, Dolores Cannon, Maurice Osborn, David Coote, Stoyan Cheresharov, Daniel Munioz, Lisa Davis, Bruce Jessop, Robert Miles, Alan G.Toleman, Jutta Savill; and is hosted by Erika Jessop.
Fastwalkers, este primul film dintr-o serie dintr-o de documentare in derulare ...
Multumim din suflet Gheorghe Mariana pentru efortul tau de a traduce acest film si altele pe care le vom posta in curand. In ultimul email de la Mariana , aceasta ne-a rugat in felul urmator :
"Particip cu blogul meu http://eulinterior.blogspot.com/ la prahoveanul anului , care se sfarseste la sfarsitul lui noiembrie 2010. Sunt pana acum aproape de locul doi. As dori putin ajutor din partea voastra.
Linkul spre Prahovean este http://www.ph-online.ro/prahoveanul-anului/item/890-mariana-gheorghe. Orice ajutor este binevenit." Asadar, va invitam  sa-i dati un vot! Merita ...
Succes Mariana!
Iesirea din Matrix
Dincolo de limite



Dosarele "Fastwalkers" from Gaby Gaby on Vimeo.

7 Response to "Dosarele Ozn"

  1. Mircea Alex says:
    14 octombrie 2010 la 00:04

    Un vot maxim si din partea mea....

  2. MARIA says:
    14 octombrie 2010 la 16:35

    Multumesc mult Mircea .Imi place fotografia ta, din profil. Este super.Daca asa esti si in suflet esti perfect!

  3. Natural says:
    15 octombrie 2010 la 10:30

    Natural, am votat si eu. Votul cu numarul 823. Bafta!

  4. MARIA says:
    15 octombrie 2010 la 12:03

    Multumesc mult
    Sa fii iubit

  5. Mic Alexandru says:
    15 octombrie 2010 la 21:24

    Multumesc Maria....
    Giulia se bucura de aprecierea ta! ;)
    Legat de partea cu mine... apropiatii imi spun ca sunt, desi sunt convins 100% ca sunt pacatos. :))

  6. MARIA says:
    16 octombrie 2010 la 12:03

    Niciodata nu considera ca faci un lucru rau, Evenimentele din viata vin pentru a ne invata ceva, nu pentru a ne arata ca suntem pacatosi. Cu bine

  7. Anonim Says:
    26 august 2012 la 11:37

    mari mincinosi americanii astia,
    pe Terra se construiesc nave de forma neconventionala de mai mult de 100 de ani, de ce sa credem noi ca alea erau extraterestre , ba am vazut si fenomene meteorologice interpretate ca nave,

Trimiteți un comentariu