DRUNVALO MELCHIZEDEK PROFEŢIILE MAIAŞE


Popoarele indigene din toată lumea sunt de acord că intrăm într-o perioadă specială, unică în istoria lumii. Este o perioadă în care vom trece de la un mod de a fi la un altul complet nou.
De fapt, Pământul şi întregul Univers trec printr-o transformare. Schimbările vor fi surprinzătoare pentru oameni - se va petrece o transformare în conştiinţă la nivel planetar. Dacă înţelegeţi cu adevărat asta, nu există nimic de care să vă temeţi. Când schimbările se vor petrece foarte rapid, ne va cuprinde ceva magic, nu pot să exprim altfel în cuvinte.
Maiaşii numesc această perioadă prin care trecem „Sfârşitul Timpului”. Această perioadă a început deja odată cu apariţia stelei albastre, în octombrie 2006, şi va dura până în 2015.
Nu înseamnă că totul se sfârşeşte, ci că este doar sfârşitul unui ciclu foarte lung şi începutul unui nou ciclu. În ciclul vechi sunt lucrurile cu care suntem familiari: sistemul bancar, guvernele, politica, religia, etc. Acestea vor deveni foarte instabile şi se vor dezmembra complet. Acum, în 2008, lumea pare nebună, sistemul financiar este în criză, există războaie, oamenii se omoară unii pe alţii, etc.
Dar totul se va schimba, intrăm într-o perioadă nouă şi se va ivi un nou mod de viaţă care nu a mai fost văzut pe Pământ de foarte mult timp, de mii şi mii de ani.
Suntem la sfârşitul perioadei în care predomină ideea de polaritate, de bine şi rău, inclusiv toate structurile sale, pe toate nivelele. Gândind polar ne simţim separaţi de lume, singuri, trebuie să ne apărăm tot timpul. De îndată ce începem transformarea, ne vom reaminti Conştiinţa Unităţii.
Polaritatea este pe cale să dispară. Nu vom mai avea acces la ea, deoarece reţeaua electromagnetică specifică din jurul Pământului, care susţine Conştiinţa Polarităţii, este pe cale de a fi îndepărtata de planetă. Începând din acel moment Pământul îşi va ridica conştiinţa, iar negativitatea va fi doar o amintire.
În profeţiile lor, maiaşii şi popoarele indigene din Canada şi Statele Unite ne transmit că vor exista foarte mulţi oameni care vor părăsi Pământul. Spiritele lor se vor deplasa într-o zonă spaţio - temporală care le este mai familiară. Cu alte cuvinte se vor întoarce acasă, pentru că de acolo au venit.

Cei care vor rămâne, aproximativ sute de milioane de oameni, sunt doar cei care trăiesc în inimă. Mama Pământ este conştientă, cunoaşte pe deplin fiecare detaliu şi recunoscând vibraţia specifică va şti cine trăieşte în inimă. Aceştia se vor uni în inimile lor şi vor deveni o singură fiinţă vie.
Pământul va fi transformat într-un vehicul spaţial şi ne vom îndrepta câtre un nou mod de a fi, pe un alt nivel de conştiinţă, guvernat de legea Unităţii.
În ambele variante este o binecuvântare! Dumnezeu trăieşte în fiecare fiinţă şi el nu poate fi rănit!
Învăţătorii mei şi reprezentanţii popoarelor indigene m-au însărcinat să ies în lume şi să transmit toate aceste lucruri. Ei mi-au cerut să organizez o întâlnire la care să participe oameni de pe toate continentele, de toate rasele. Împreună am făcut o ceremonie care nu a mai avut loc pe Pământ de 13000 de ani.
Consiliul Maiaş s-a reunit şi a hotărât să se înregistreze într-o carte, toată cunoaşterea şi mesajul lor. Tot acest proces va dura aproximativ 2 ani. Cartea va fi semnată de toţi cei 445 membrii ai Consiliului, astfel încât lumea să ştie că acela este adevăratul lor punct de vedere.
Profeţia maiaşă spune că în perioada numită de ei „Sfârşitul Timpului” se vor schimba polii magnetici ai Pământului. Deja câmpul magnetic terestru scade foarte dramatic, oamenii de ştiinţă declarând ca o astfel de schimbare este iminentă.
După aceea, la scurt timp, se vor schimba şi polii fizici, iar acest proces va dura numai o zi. Întreaga geografie a lumii se va schimba, continentele se vor despărţi, se vor înălţa alţi munţi, etc. Probabil că nici o clădire nu va rezista.
Maiaşii au trecut prin acest proces acum 13000 de ani în Atlantida, precum şi acum 26000, iar ei ştiu ce va urma. Ei vor înregistra în cartea lor toată învăţătura acumulată, inclusiv ce avem de făcut pentru a supravieţui în această perioadă.
În principiu, este nevoie să schimbăm anumite lucruri în noi înşine, astfel încât nu numai că nu vom muri, ci ne vom ridica nivelul de conştiinţă, depăşindu-ne fricile, rămânând echilibraţi şi calmi.

Învăţătorii mei şi popoarele indigene m-au însărcinat să organizez o întâlnire la care să participe reprezentanţii lor şi oameni de pe toate continentele, de toate rasele.
Ceremonia reprezintă energiile rasei umane care pregătesc drumul pe care vor păşi adevăraţii noştri strămoşi. Aceştia sunt, conform arhivelor sumeriene: nefilimi de pe Marduk – mama noastră - şi fiinţele de pe Sirius – tatăl nostru. Ei sunt deja aici de mult timp, dar sunt ascunşi. Ei vor ieşi la iveală şi ne vom da mâinile şi ne vom privi ochi în ochi. După aceea întregul univers ni se va deschide şi vom fi capabili să ne deplasăm oriunde dorim.
Nu ştiu dacă şi cum se va petrece asta, vă spun doar ce mi s-a transmis.
Ştiu că este o perioadă ciudată, deoarece am fost atât de limitaţi, am fost în „carantină” pe Pământ, nu am putut ieşi. Am căutat viaţa în afara planetei noastre, acum această viaţă va veni câtre noi.
Trebuie să înţelegem cu adevărat că toată viaţa este Unul, este total interconectată, toate părţile se ajută reciproc. Astfel, Galaxia este o fiinţă vie, având zone cu funcţiile inimii, ficatului, rinichilor, etc. Între ele există un flux permanent de energie. Există mici zone care trec printr-o transformare şi nu o înţeleg pe deplin, dar 99,99% dintre civilizaţii se ajută unele pe altele. În acest moment suntem înconjuraţi de 250000 de culturi venite din spaţiu, care au grijă de noi, ne iubesc. La momentul potrivit îi vom vedea. Aşa ne vom da seama că există mai multe lucruri în viaţă decât am putut noi să visăm.
Viaţa este un întreg, este completă, perfectă, nu-i lipseşte nimic şi a fost dintotdeauna.
Noi am ales să experimentăm şi am făcut-o pe nivelul de conştiinţă al polarităţii, care înseamnă şi toate posibilităţile. Am încheiat acest experiment şi ne vom întoarce la Conştiinţa Unităţii. Ceea ce viaţa creează în acest moment nu a mai fost făcut niciodată până acum. Are menirea să accelereze lucrurile. În loc de milioane de ani necesari pentru a parcurge diversele etape, evoluţia se va petrece, uneori, în minute. Noi vom trece cu viteza luminii prin evoluţie, prin multe etape. Vom experimenta asta în câţiva ani, în loc de milioane de ani.
Când vom ajunge la capătul drumului nu vă pot spune ce va fi, pentru că nu ştiu. Este ceva între noi şi Dumnezeu.
Vom înţelege cu adevărat că tot Universul este o Unică Fiinţa Vie şi există un Unic Spirit ce animă totul, o Conştiinţă Unică.

2 Response to "DRUNVALO MELCHIZEDEK PROFEŢIILE MAIAŞE"

  1. Burloiu says:
    1 septembrie 2010 la 21:46

    Salut . Te intereseaza un link exchange cu http://programdemodificatpoze.info/ ? Daca da , ne poti trece - Program de modificat poze si apoi sa lasi un comentariu pe blog sau sa trimiti un mail la sunt_bloggerul_ro@yahoo.com cu link-ul si numele cum sa te trecem . Sper ca o sa accepti colaborarea . O zi frumoasa in continuare

  2. Burloiu says:
    1 septembrie 2010 la 21:47

    De asemenea te-ar interesa un schimb de link cu http://blogulufernando.blogspot.com ?Daca da da un comentariu pe acest blog cu raspunsul tau!

Trimiteți un comentariu