Ascensiunea

Aşa cum ne descriu prietenii noştri fenomenul Ascensiunii spirituale către a 5-a dimensiune, putem înţelege că Purtătorii de Holograme de Câmp configurează prin chiar natura profesiei lor, aici pe Pământ, segmentele prin care viitorul trebuie să arate conform Planului Divin pentru omenire. Din acest punct de vedere arcturienii spun următoarele:
„Ascensiunea planetară începe să lucreze odată cu era de aur. Chiar şi în timpul Lemuriei, multe fiinţe de Lumină au fost de acord că planetele vor fi aduse înapoi la starea lor dintâi. Oricum, timpul este scurt, pentru a vă relata toate acestea. Era de aur a fost decisivă pentru frecvenţa respiraţiei câmpului divin. Când Iisus s-a născut, multe lucruri aveau să se petreacă. Era de aur a fost în inimile voastre, chiar şi în timpul în care aţi fost întrupaţi în sfârşitul erei întunecate a Peştilor, cum îi spuneţi voi. Aceasta este menţiunea ultimei faze a ascensiunii şi aceasta s-a petrecut deja în câteva valuri.
Ceea ce înseamnă că energia planetei şi energia ca un tot, chiar şi a fiinţelor umane, a crescut. Tot timpul, permanent, când voi respiraţi, inhalaţi energia magnetică nouă, care este adusă la voi prin portalurile dimensionale. Când ascensiunea completă va avea loc, va fi ca şi cum v-aţi trezi dintr-un coşmar”.
Aşadar arcturienii ne spun foarte clar că ne aflăm în ultima fază a fenomenului numit Ascensiunea şi celulele corpurilor noastre de pământeni deja au fost reprogramate cu ajutorul Arcturienilor Purtători de Holograme, care prin natura lor spirituală au proiectat în
Câmpul Colectiv de Conştiinţă informaţiile din AND-ul lor spiritual, asemenea informaţii fiind stările noi pe care le trăim de câţiva ani încoace. Un astfel de fenomen se răspândeşte la scară planetară, căci pe toate continentele, în multe ţări, există arcturieni umani.
Un criteriu după care îi puteţi cunoaşte este dorinţa lor repetată de a face excursii montane, căci în acest mod ei intră într-o legătură mai strânsă cu colegii lor neîntrupaţi în oameni, aflaţi în baze plasate în munţi. Deci au baze în toţi munţii importanţi ai planetei. De asemenea mai au trei baze pe Lună, de unde supraveghează cu stricteţe activitatea Cenuşiilor care şi ei au pe astrul nopţii nişte baze. 
Revista Cosmos 
cititi sicititi si

0 Response to "Ascensiunea"

Trimiteți un comentariu