Un nou model pentru fiinta umana

Promisiunea campurilor bioenergetice: sfarsitul tuturor bolilor
Activitatea lui Valerie Hunt dovedeste, in mod stiintific, existenta campurilor energetice umane si ne ajuta sa intelegem cum se produce efectiv vindecarea prin energie subtila. Domnia-sa foloseste stiinta pentru a gasi raspunsuri la vindecarea prin energie subtila si e recunoscuta la nivel mondial, pentru eforturile ei extraordinare. Desi AuraMetrul dansei nu e disponibil deocamdata, aceste informatii sunt extrem de pretioase pentru noi, intrucat ne intaresc convingerea ca aceasta energie exista cu adevarat.
Ne cerem scuze ca, la data publicarii prezentului articol, nu dispunem de fotografii care sa confirme aceste lucru. Le vom avea insa cat de curand, si le vom insera la momentul respectiv.
– Drunvalo Imaginati-va cum ar fi sa traim intr-o lume in care suferinta si boala au fost stopate si eliminate.
Imaginati-va o lume in care noile dispozitive biomedicale pot sa prevada ori sa diagnosticheze predilectia pentru boli si sa le distruga, inainte ca ele sa ne afecteze sanatatea.
Imaginati-va o lume in care costurile din sanatate reprezinta doar o mica parte din ceea ce sunt astazi.
Imaginati-va o lume in care serviciile medicale sunt accesibile tuturor.



Aceste cuvinte sunt extrase din ''The Promise of Bioenergy Fields Research'' („Perspective in cercetarea campurilor bioenergetice” ), un material pe suport video, conceput de Dr Valerie V. Hunt. Noul dispozitiv biomedical la care se face referire se numeste Aurametru ™ (marca inregistrata) . Denumirea aceasta ne duce cu gandul la aparatele de fotografiat de care dispunem in prezent, care arata toate acele culori frumoase din campurile noastre energetice, lucru pe care il poate face si AuraMetrul. Insa el poate face cu mult mai mult. E posibil, sustine Dr Hunt, ca acesta sa fie „cel mai valoros instrument de diagnosticare, conceput vreodata.”
Aurametrul nu doar intocmeste o harta cu tiparele de energie care preceda si cauzeaza dereglari fizice, psihologice, emotionale si spirituale, el poate totodata sa prescrie abordarea corecta in directia vindecarii si chiar sa valideze acel vindecator care poate sa lucreze cel mai bine cu un anumit individ. Toate acestea sunt corelate cu un mod nou de a concepe sanatatea si boala – un mod care reprezinta o noua viziune asupra omului si a relatiilor sale cu cosmosul.
Un nou model pentru fiinta umana
In ultima vreme, stiinta a inceput sa inteleaga ca realitatea nu e ceea ce pare. In domeniul vindecarii, traditiile stravechi legate de chi kung (qi gong) si acupunctura, printre altele, presupun existenta unor energii pe care instrumentele noastre stiintifice abia cum incep sa sa le poata „vedea”. La capitolul sanatate si vindecare, poate ca am inceput sa acceptam ca vehiculul nostru se compune din energie si ca reprezinta mult mai mult decat invelisul de carne care ne acopera glandele si organele.
Dar daca acest lucru este adevarat, ce este acest vehicul energetic? Ce „face” el? Ce proprietati are? Daca am putea stabili un dialog cu aceste energii, ce ar avea ele sa ne spuna?
Dr Hunt crede ca a gasit raspunsuri la aceste intrebari uluitoare. Pentru a valorifica potentialul acestui AuraMetru, Domnia-sa a creat, practic, un nou model pentru natura fiintelor umane. In acest model, toate dereglarile isi au radacina in ceea ce Domnia-sa denumeste tipare „anticoerente” , din campul bioenergetic uman. Iar sursa acestor tipare anticorente este emotia – sau, mai elegant spus, modul in care alegem sa ne organizam experientele emotionale.
Inainte de a examina particularitatile acestui model si a-i analiza validitatea, sa ne intoarcem in locul unde Dr Valerie Hunt si-a inceput fantastica sa calatorie.
Stiinta incipienta a campurilor bioenergetice
Dr Hunt este profesor emerit in cadrul departamentului de stiinte fiziologice, de la University of California, Los Angeles (UCLA). In ultimii patruzeci de ani, a fost cercetator in fiziologie si profesor universitar. A fost cea dintai care a descoperit, pe baza cercetarilor, relatia existenta intre schimbarile produse in campurile bioenergetice si comportamentul si experienta oamenilor.
„Cand eram la UCLA, la inceputul anilor ’70”, spune Dr Hunt, „o studenta de-a mea de la cursurile postuniversitare a vrut sa-i explic ce se petrecea din punct de vedere fiziologic, in timp ce executa un dans in transa. Aceasta studenta traise mai multi ani in Haiti si participase la dansurile indigenilor. Inainte de a incepe sa danseze, i-am fixat pe corp cativa senzori, care sa-i masoare vibratiile tesutului muscular si ale principalelor organe. Insa, ce sa vezi! Datele inregistrate de electrozi aratau frecvente care pareau sa provina de la o alta sursa decat sistemele ei fizice. Am repetat aceste teste de mai multe ori si mi-am dat seama ca descoperisem un camp de energie dinamic, ce inconjoara corpul uman si care nu fusese niciodata inregistrat de instrumentele stiintifice.”
Inregistrarile sunt facute prin contacte bipolare, asemeni nodulilor folositi la efectuarea electrocardiogramel or, care preiau indicatiile de pe suprafata, le trimit spre un minisistem radio si apoi pot fi transmise. Insa instrumentele pe care le avea Dr Hunt nu erau capabile sa capteze, in totalitate, gama si intensitatea campurilor pe care dorea sa le studieze. Electromiograful, de pilda, capteaza doar frecventele foarte joase, cuprinse intre 0 si 250 de cicluri pe secunda (Hz); dispozitivele care efectueaza electroencefalogram e si electrocardiograme inregistreaza doar frecventele de pana la 100, respectiv 150 Hz.
Acest dezavantaj al dispozitivelor de frecventa foarte joasa, de a furniza date despre campul bioenergetic uman, a determinat-o pe Dr Hunt sa ceara ajutorul oamenilor de stiinta, care concepusera aparate de telemetrie pentru NASA. Pe aceasta cale, a fost creat pentru laboratorul sau un dispozitiv pentru cercetare cu totul nou, care sa masoare frecventele foarte inalte, de pana la 250 000 Hz – de o mie de ori mai puternic decat orice alt aparat folosit, pana atunci, in medicina. Dr Hunt a numit acest dispozitiv AuraMetru ™(marca inregistrata) .
Entuziasmata de ceea ce descoperise, domnia-Sa a mers in China si in alte locuri din estul Asiei, unde a studiat acupunctura si anesteziologia, apoi a revenit in Statele Unite si a participat la prima conferinta mondiala de acupunctura, desfasurata la Universitatea Stanford. De atunci, si-a dedicat viata crearii de harti ale campurilor bioenergetice umane si ale relatiilor acestora cu sanatatea, spiritualitatea si comportamentul oamenilor. Pe baza acestor harti, sustine domnia-Sa, vom reusi, in cele din urma, sa cream un model extins al fiintei umane: nivelul superior al mintii omenesti.
Tipare de energie umana: campul de semnatura
Cartografiind campurile bioenergetice, Dr Hunt a descoperit ca fiecare individ are un tipar fundamental unic. L-a denumit campul de semnatura.
Campul de semnatura al unui om sanatos este compus din tipare energetice echilibrate, coerente, de-a lungul intregului spectru de frecvente - de la cele foarte joase, pana la cele foarte inalte. Aceasta coerenta apare pe grafic, sub forma unor unde calme, linistite, nu foarte ample, distribuite uniform in tot spectrul de frecventa. Campurile de semnatura ale oamenilor care au (sau urmeaza sa faca in scurt timp) o boala sunt de doua tipuri: tipare ale deficientei si tipare hiperactive. Acestea apar grafic ca unde groase, crestate, concentrate in benzile de frecvente inalte sau joase. Maladiile caracterizate prin deficiente, cum sunt cancerul si sindromul oboselii cronice, au tipare anticoerente in gamele de frecvente inalte, in timp ce in frecventele joase energia este aproape absenta. Bolile cauzate de o hiperactivitate, cum sunt colita, hipertensiunea si problemele pielii, prezinta tipare anticoerente in frecventele joase, vibratiile fiind absente in frecventele inalte.
Pronosticarea si corectarea viitoarelor probleme
Dr Hunt sustine ca tipul de boala – deficienta versus hiperactivitate – poate fi determinat prin inregistrarile facute cu AuraMetrul, dar acesta nu poate preciza ce tesuturi vor fi atacate de boala. „Acest lucru e determinat de slabiciunea genetica si de alti factori care, in momentul de fata, nu pot fi masurati cu AuraMetrul. Insa putem sa spunem ce tipuri de boli vor aparea, intrucat ele se inscriu intr-una dintre cele doua categorii: zone unde exista prea multa chi, sau energie si zone in care nu e suficienta energie sau chi. Stim asta din tiparul frecventelor.”
„Pana acum”, spune Dr Hunt, „multe boli ale omului au fost caracterizate ca avand ’etiologie necunoscuta“. Cu alte cuvinte, cauza bolii nu putea fi determinata si, prin urmare, singurul tratament posibil era alinarea simptomelor. Dar simptomele fiziologice apar din pricina perturbarii campului. Cand corectam perturbarea din camp, simptomele dispar si ne vindecam. Daca tratam simptomele in mod direct, cand o situatie tensionata agraveaza din nou energia incoerenta care genereaza problema, boala revine.”
Sa intelegem ca vindecarea va deveni un proces de rutina, automat? Nici pe departe. Descoperirile facute de Dr Hunt conduc in directia diametral opusa. Vindecarea, a descoperit domnia-Sa, in laboratorul dotat cu AuraMetru, este un proces activ. Noi nu „reactionam” pasiv la o modalitate de vindecare. Mai corect ar fi sa spunem ca „tranzactionam” cu ea.
Tranzactia esentiala cu vindecarea
S-au scris nenumarate carti, iar psihologii si psihiatrii incearca de cateva secole sa raspunda la intrebarea de ce unii oameni se vindeca si altii nu. Cum se face ca un om cu o boala necrutatoare poate sa aiba o remisiune spontana, in timp ce altul, cu o maladie considerata vindecabila, poate sa moara, uneori in chinuri cumplite? Astfel de lucruri se intampla in permanenta, dar mai toate incercarile de a le explica au sfarsit pe taramurile mistice ale credintei, sau au fost puse pe seama „vointei de a trai”.
In orice caz, daca analiza intreprinsa de Dr Hunt este corecta, suntem acum in pozitia de a prevedea nu doar cum, ci si daca oamenii pot fi vindecati. Iar raspunsul se afla nu in misticism ori credinta, ci intr-un proces de vindecare, pe care Domnia-sa il numeste tranzactia cu vindecarea. Cunoscand acest aspect esential al vindecarii, vom fi capabili sa pronosticam cine poate fi vindecat, cum si de catre cine.
Exista, sustine Dr Hunt, cinci variabile pentru o vindecare reusita: (1) campul bolii, (2) campul persoanei, (3) campul terapeutului, (4) campul terapiei si (5) campul combinat al terapeutului si terapiei pe care o aplica.
„Cand energia terapeutului care aplica o anumita terapie deplaseaza si schimba campul energetic anticoerent, boala va fi vindecata”, afirma Dr Hunt. „Insa acest camp trebuie sa fie creat, deopotriva, de terapeut si de terapie. Iar pentru a se obtine rezultate, energia vindecatorului, combinata cu energia terapiei, trebuie sa tranzactioneze cu persoana a carei vindecare se doreste.
„Sa va dau un exemplu: bolnavilor de cancer nu le place rosul, dar, cu toate astea, aurele lor - campurile bioenergetice care le inconjoara corpul - au nevoie de energie in frecventele rosii, pentru ca ei sa se vindece. Daca terapeutii au prea mult rosu in campurile lor energetice, bolnavii de cancer nu vor tranzactiona cu ei. Prin urmare, terapeutul care ii poate vindeca va trebui sa aiba un pic de rosu, dar nu in exces. In caz contrar, persoana cu cancer va refuza sa ‘tranzactioneze’ , si poate chiar isi va modifica propriul camp energetic, astfel incat acest camp sa nu poata primi frecventele tamaduitoare. Cand se intampla asa, vindecarea nu se poate produce. Prin urmare, este necesar ca terapeutul sa stabileasca tranzactii cu cei pe care vrea sa-i vindece, sa-i abordeze in moduri in care acestia sa poata tranzactiona – si, incetul cu incetul, sa-i ghideze, astfel incat ei sa accepte frecventele care le sunt necesare.”
Dar, continua Dr Hunt, „Exista multe tipuri de rosu. Uneori, e nevoie de frecventele mai joase de rosu. Alteori, de cele mai inalte. AuraMetrul arata ce anume lipseste.”
Cum reparam frecventele lipsa, ori pe cele anticoerente?
Dr Hunt a descris o serie de tratamente pentru diverse niveluri ale problemelor umane - de la cel aflat la nivelul cel mai jos, cel al tesuturilor, pana la cel de la varf, nivelul sufletului. Detalii despre toate acestea puteti citi in articolul sau ''Healing with Electro Magnetic Energy'' (Vindecarea cu energie electromagnetica) , pe site-ul bioenergyfields. org. In acel articol, Dr Hunt descrie folosirea tehnicilor care recurg la miscare, muzica si tehnici de vizualizare interna, pentru a realiza vindecarea. De exemplu, intr-un tip de vindecare sunt mai eficiente miscarile lente, regulate. In alt tip, functioneaza mai bine miscarile rapide sau bruste.
„Observarea membrilor din familia felinelor este o sursa de energie vindecatoare pentru anumite anticoerente” , spune Dr Hunt. „Frecventele pot fi reglate in multe forme, nu doar prin sunet sau lumina. Unele sunt mai bune pentru anumite boli, altele sunt mai bune pentru alte boli. Oamenii cu anumite tipuri de boli nu vor tranzactiona cu anumite modalitati. Insa folosind Aura M etrul, acest lucru nu se produce la intamplare. El poate fi prevazut. Cu ajutorul lui, putem preciza despre ce anume este vorba, intrucat putem vedea efectiv ce se intampla cu campul bioenergetic, atunci cand e folosita respectiva modalitate.”
Cel putin, sa nu facem nimic rau!
„Practica alopata”, sustine Dr Hunt, „spune ’ia aceasta pilula si vei fi vindecat’. Iar in ghidul de utilizare destinat doctorului, cand apare un nou medicament, exista un mic paragraf unde sunt mentionate posibilele contraindicatii. Insa, trei ani mai tarziu, contraindicatiile se intind pe trei pagini.” In opinia Dr Hunt, acest lucru se intampla intrucat, luand pilula respectiva, individul e antrenat intr-o tranzactie fortata cu ceva care e daunator pentru campul sau bioenergetic, iar rezultatul ia forma efectelor secundare nocive – sau chiar a decesului.
„E clar din start ca metoda AuraMetrului este superioara alopatiei”, afirma Domnia-sa. „Utilizand campurile energetice, persoanei tratate nu i se poate intampla nimic rau, pentru, ca pur si simplu, nu va tranzactiona cu energii nocive.”
AuraMetrul neaga sau confirma vietile trecute?
„Eu le numesc Invelisuri vitale (lifehoods)”, spune Dr Hunt. Si ele sunt prezente, sustine domnia-sa, in chiar momentul de fata, aici si acum. Toate problemele pe care nu le-am rezolvat s-au instalat in campurile noastre energetice - si vor ramane acolo, pana ne rezolvam acele probleme.
„Psihiatria incearca sa ne rezolve problemele bazate pe traume, sau pe acumulari emotionale care par sa-si aiba sursa in acest invelis vital (lifehood) – insa nu aici trebuie cautata sursa problemelor cu adevarat importante. Daca intalnim aceste tipuri de probleme cu adevarat importante, in acest invelis vital (lifehood), putem intreba persoana respectiva daca acel lucru i s-a intamplat vreodata intr-un alt moment, sau intr-un alt loc si intotdeauna omul se va duce direct la el. Nu e nevoie sa ne ‘intoarcem’. Gasim totul aici si acum. „Putem sa mergem in invelisul vital (lifehood) si sa aflam ce alegeri am facut si pe care continuam sa le facem, referitor la modul de abordare a acestor tipuri specifice de situatii. Putem sa schimbam aceste alegeri. Cand o facem, constelatia emotionala din campul energetic ce inconjoara acea situatie devine coerenta.” Putem face distinctia intre situatii trecute si situatii prezente, folosind AuraMetrul? „Nu are importanta. Totul e aici, in prezent”, spune Dr Hunt.
De ce nu se vindeca oamenii
Poate absolut fiecare persoana sa tranzactioneze cu energia de care are nevoie, pentru a se vindeca? Dr Hunt spune ca nu, nu toata lumea poate.
„Campurile noastre sunt organizate de emotiile noastre – nu atat de emotiile de suprafata, cele de zi cu zi, cu toate ca si ele afecteaza campurile, ci de emotiile ‘sufletului’. Emotiile sufletului, ca si bioenergiile care le insotesc, se pare ca persista efectiv vieti intregi, intrucat sunt legate de supravietuirea noastra. Ele formeaza modalitati de a interactiona cu realitatea fizica, pentru a conserva corpul in sine si pentru a conserva si a perfectiona sufletul.
„Si din cauza ca uneori aceste emotii au provocat foarte multa suferinta, unii oameni nu vor tranzactiona. De la un invelis vital (lifehood) la altul, ei refuza sa faca acest lucru. Indiferent ce vei face, ei isi vor schimba campul, pentru a se deconecta de la modalitatea de vindecare a terapeutului. Nu vor sa preia nimic din aceasta. Cand un tipar emotional se blocheaza astfel, am constatat ca se intampla acest lucru, din cauza ca persoana respectiva nu vrea sa se intoarca si sa experimenteze emotiile care erau prezente, atunci cand a facut alegerile care tin pe loc energia. A fost o trauma, iar individul a fost nevoit sa gaseasca o modalitate de a o organiza – reprimare, manie, fuga. Indiferent ce a fost, a reprezentat o decizie si ea este prezenta in camp. E necesar ca oamenii sa inteleaga ca aceste decizii nu au fost bune, ca emotiile care au cauzat agitatia sunt inca nerezolvate si ca acest lucru le afecteaza campul.”
Dar majoritatea oamenilor nu se inscrie in aceasta categorie. Din nefericire, insa, AuraMetrul nu este deocamdata disponibil la nivel clinic. Intelegand tot ce a descoperit Dr Hunt, putem sa facem ceva, noi insine, pentru a ne mari sansele de vindecare?
Ce sa facem pana apare pe piata AuraMetrul
Un considerent este cum ne dam seama care terapie sau terapeut sunt potrivite pentru noi. „Vindecatorii au un camp de semnatura”, afirma Hunt. „Unii oameni se pricep foarte bine sa vindece durerea, insa nu sunt capabili sa regenereze tesuturi. Alti vindecatori sunt neintrecuti in a regenera nervi, oase si muschi. Abilitatile vindecatorului sunt foarte specifice. Unii vindecatori – cei cu adevarat remarcabili – au capacitatea de a-si schimba propriul camp, in functie de nevoile pacientului.”
Puteti sa aflati care vindecator si care modalitate sunt bune pentru voi, sustine Dr Hunt, pur si simplu intrebandu-va: „E potrivit(a) pentru mine?” si apoi sa asteptati raspunsul. Insa, ne avertizeaza domnia-sa, nu puteti face acest lucru, folosindu-va partea stanga a creierului. „Daca ceva va place ori va displace, la nivel constient, asta nu o sa va spuna daca acel lucru va functiona sau nu. E necesar sa coborati in voi insiva, sa adresati intrebarea si sa obtineti raspunsul. Numai asa veti sti ce si cum.”
Mai mult, puteti sa lucrati voi insiva cu campurile energetice. „Pur si simplu, intrebati-va: ‘Ce anume din mine reactioneaza la asta si creeaza aceasta problema?’. Apoi, la fel, sa asteptati raspunsul.”
Viitorul diagnosticarii cu AuraMetrul
In momentul de fata, singura persoana care are nivelul de expertiza necesar pentru a utiliza aurametrul este Dr Hunt, insa domnia-sa vrea sa schimbe aceasta situatie. Impreuna cu colegii, a demarat procesul de strangere a unei sume de doua milioane de dolari, capitalul de pornire necesar pentru ca aurametrul sa devina un aparat care sa poata fi utilizat in cabinete medicale si laboratoare din lumea intreaga. Insa inainte sa se produca aceasta repartizare, e necesar sa fie concepute programe de calculator, care sa interpreteze tiparele energetice si sa-i permita medicului sau tehnicianului sa puna diagnosticul si sa prescrie tratamentul adecvat. Pretul unor astfel de aparate, spune Dr Hunt, va fi cuprins intre 10 000 si 13 000 de dolari.
Pentru Dr Valerie Hunt, toate limitarile noastre sunt create de campuri bioenergetice anticoerente, iar cand echilibram aceste campuri, devenim fiinte umane pe deplin functionale. Sanatatea, energia, abilitatile psihice, creativitatea, geniul mintii, priceperea fizica – toate acestea nu fac decat sa descrie potentialul uman. Noi am limitat acest potential, prin modul in care alegem sa ne conducem emotiile, creand constelatii de energie anticoerenta, sau tipare care ne blocheaza sau ne deformeaza comportamentul natural.
'Dr Hunt stie, din experienta personala, ca „putem deveni incununarea fiintelor spirituale care suntem – clarvazatori, cunoscatori, mistici, stapani pe noi insine. Eu arat tanara [are 84 de ani]. Sunt clarvazatoare, sunt mistica, pot sa vindec la distanta, pot sa dialoghez la distanta, pot sa stau in maini, pot sa citesc mintea oamenilor – si pot sa fac toate astea, pentru ca m-am ocupat de invelisurile mele vitale (lifehoods), le-am reorganizat, si le-am adunat intr-o singura persoana, un singur suflet, care este Valerie Hunt.”
AuraMetrul ne arata calea, dar, la analiza finala, poate ca va veni o vreme cand nu vom mai avea nevoie de interventii din exterior. Cunoscand stiintific, dincolo de orice dubiu, ca toate experientele noastre se produc prin intermediul campurilor energetice coerente sau anticoerente, care ne alcatuiesc fiinta extinsa... mai mult, cunoscand, dincolo de orice dubiu, ca propriile noastre alegeri si decizii reprezinta sursa acestor anticoerente – toate acestea nu inseamna oare ca posedam deja informatiile necesare pentru a ne vindeca pe noi insine?
Interviu cu Dr Valerie Hunt
de Susan Barber http://www.scribd.com


cititi si Amira  Ivan Gongearuc Maria Alice

1 Response to "Un nou model pentru fiinta umana"

  1. Anonim Says:
    4 septembrie 2019 la 18:21

    Cancerul pulmonar trece adesea neobservat în stadiile sale timpurii. Pe măsură ce boala se dezvoltă, o tuse persistentă se dezvoltă și tuse cronică se agravează. includ dureri toracice, respirație scurtă, răgușeală, lichid sângeros apăsat din tractul respirator și atacuri frecvente de bronșită sau pneumonie. Uneori, primul a fost dureri osoase, dureri de cap, amețeli, eram atât de enervat și obosit de viața mea, până când am citit despre medicamentul pe bază de plante Dr. Itua pe blogspot chiar am crezut că este înșelătorie când l-am contactat pentru prima dată cu atât de puțin timp mă gândesc la asta și mi-am cumpărat medicamentele pe bază de plante pe care le-am luat timp de trei săptămâni și am fost vindecat în totalitate tratamentul său este atât de unic, niciodată nu am crezut că voi putea să fiu liber de cancerul pulmonar.Dar nu numai acest cancer de plămâni Acest om grozav poate vindeca, Dr. Itua mi-a spus că poate vindeca astfel de boli precum ... CANCERUL COLORECTAL, cancerul creierului, cancerul esofagian, cancerul vezicii biliare, boala trofoblastică gestațională, cancerul capului și gâtului, CANCERUL BLADDER, CANCERUL PROSTATULUI, CANCERUL RENUNCILOR, CANCERULUI LUNG, Lupus, CANCERUL PIELEI, Glaucom ., Cataracta, degenerare maculară, boală cardiovasculară, boală pulmonară. Prostă largă, osteoporoză. Boala Alzheimer, cancer ovarian, cancer sinusal, cancer de piele, sarcom de țesuturi moi, cancer de coloană vertebrală, cancer de stomac, cancer testicular, cancer de gât, cancer tiroidian, demență . CANCER UTERIN, Cancer pancreativ, LEUKEMIA, HIV / SIDA, CANCER OVARIAN, CANCER DE SÂNGE, cancer Vulvar, INFERTILITATE PENTRU BĂRBAȚI / FEMEI, Limfomă BURKITT - NON-HODGKIN.TUMORI DE BRÂNCHIAL, TUMOR DE CRAB, CANCERĂ DE BANC DE BANCĂ. Rac, HERPES VIRUS, LOVE SPELL, HEPATITIS, ARE UN MARE DOCTOR HERBAL.HERE CONTACT EMAIL ::: drituaherbalcenter@gmail.com/. WhatsApp ::: + 2348149277967

Trimiteți un comentariu