Legenda Atlantidei

Un documentar plin de informatii interesante despre Atlantida si alte civilizatii disparute ... despre extraterestrii, societati secrete si fratii ascunse, despre Illuminati si Luminari, despre Pamantul gol in interior, despre destinul planetar si individual al fiintei umane.
Informatiile acestui documentar se bazeaza pe profetiile unei persoane pe nume ELIA "ultimul profet".
Acest documentar face parte dintr-o serie de 5 documentare , acesta fiind primul. Iata ce este scris in prezentarea acestui episod pe caseta filmului:
" Acum mii de ani, zeii au coborat pe Pamant din stele pentru a initia GENEZA. Civililizatia umana s-a format si-a atins varful in Atlantida. O epoca intunecata a inceput si batalia dintre zeii atlanti a condus la decaderea ei. O fratie secreta a dus mai departe secretul invataturilor atlante inainte de decaderea Egiptului. De-a lungul tuturor civilizatilor si cu inspiratia paznicilor extraterestrii, fratia secreta a atlantilor a condus toate sistemele politice si prin asta au avut si o misiune de educare a umanitatii. Extraordinara documentatie ne arata pentru prima data activitatile secrete ale unor fratii aflate in contact cu maestrii din Shambala si din Agharta si secretul legat de Pamantul gol in interior."
http://fymaaa.blogspot.com/

0 Response to "Legenda Atlantidei"

Trimiteți un comentariu