A ajuta o persoana fara a o deposeda de putere !



Salutări de Acasă
Cu cea mai mare onoare vă transmitem acest mesaj de speranţă şi dragoste acelora dintre voi care ţineţi lumina pe planeta Pământ. Mulţi dintre voi aţi lucrat multe vieţi tocmai pentru a vă afla în acest loc în care sunteţi acum. Dragostea pe care o purtăm pentru voi se extinde dincolo de orice cuvânt pe care l-am putea folosi ca să o descriem. Evenimentele de pe planeta voastră se află acum la un moment de răscruce. Acum este timpul să purtaţi Lumina.
De la Soarele Central
Când Pământul şi umanitatea au atins un anumit statut vibraţional, o serie de evenimente au început să se desfăşoare şi să altereze realitatea voastră. Chiar în centrul Universului se află Soarele Central. Aceasta este originea a "Tot Ce Este" şi este locul unde a luat fiinţă toată realitatea pe care o cunoaşteţi voi. Oamenii voştri de ştiinţă au făcut de curând descoperiri legate de centrul Universului, descoperiri pe care ei nu le vor înţelege pentru mult timp de acum încolo. În acest moment ei cred că aceasta este o uriaşă gaură neagră. Este mai mult decât atât, iar cât de curând ei vor descoperi că este de natură cristalină. De fapt motivul pentru care ei o privesc acum într-o manieră diferită este pentru că Energia de Cristal ce emană din ea călătoreşte mult mai rapid decât viteza luminii şi de aceea deschide un portal ce nu se comportă în aceeaşi manieră cu care sunt ei obişnuiţi. Energia de Cristal ce emană de la Soarele Central a trebuit să fie transmutată într-o formă de energie pe care voi să o puteţi asimila. Din acest motiv a trebuit să treacă prin propriul vostru Soare pentru a fi transmutată în forma finală de energie care pătrunde pe Pământ chiar în acest moment.
Re-poziţionarea
Energia s-a acumulat în timp ce voi simţiţi cum lucrurile se schimbă pe tăcute în jurul vostru. Dragii noştri, vă rugăm să înţelegeţi că problemele cu care mulţi dintre voi v-aţi confruntat în ultima perioadă au avut loc pentru a vă plasa în următorul vostru rol de Îngeri Umani. Voi aţi fost aceia care aţi cerut să fiţi aici chiar în aceste momente, pentru a fi plasaţi în locul potrivit la timpul potrivit, pentru a vă aduce contribuţia la evoluţia umanităţii. Zilele acestea mulţi dintre voi aţi simţit că aţi fost luaţi din zona voastră în care vă simţeaţi confortabil şi aţi fost puşi în situaţii la care nu v-aţi aşteptat. Unii dintre voi vă simţiţi abandonaţi de spirit pe măsură ce sentimentele voastre de disconecţie se accentuează. Unii dintre voi vă simţiţi nelalocul vostru sau simţiţi că aţi fost re-poziţionaţi într-o altă arie geografică, diferită de cea în care aţi crezut că veţi fi. Unii dintre voi v-aţi trezit deodată fără slujbele care credeţi că vă susţin, sau v-aţi trezit departe de familie şi de prieteni. Vă rugăm să înţelegeţi că, deşi aceste timpuri pot fi destul de stresante, voi vă aflaţi în cele mai incitante timpuri din întreaga evoluţie a planetei Pământ. Acum, mai mult ca oricând, este necesară echilibrarea Energiei de Cristal şi distribuirea acesteia peste tot pe planetă. Mulţi dintre voi aţi rugat spiritul să găsească cel mai important şi mai bun folos pentru munca voastră. Să nu fiţi surprinşi atunci când veţi realiza că situaţiile din viaţa voastră se vor schimba ca rezultat. Unii dintre voi veţi fi chemaţi să schimbaţi temporar spre echilibru energia fizică a planetei. Multe dintre aceste schimbări vor fi o rupere temporară în care voi veţi avea rolul de a planta seminţele Luminii în locuri foarte strategice.
O eliberare de energie
Energia de Cristal ce pătrunde în lumea voastră a produs schimbări pe care voi nu le veţi putea vedea clar pentru mult timp de acum încolo. Energia de Cristal care a fost eliberată pe planeta voastră în ultimele luni v-a forţat să faceţi aceste schimbări în vieţile voastre. Unele dintre schimbări au fost foarte diferite de cum aţi crezut că vor fi drumurile voastre. Noi vă aplaudăm pentru curajul de a face faţă acestor schimbări, pentru că noi ştim cât de dificil este pentru oameni să treacă prin schimbări. În plus, unii dintre voi v-aţi exprimat intenţia de a susţine Lumina pentru alţii, în timpul acestei perioade dificile. De aceea noi vă onorăm mai presus decât înţelegerea voastră. Acesta este cu adevărat actul unui înger Uman.
În acest moment vă aflaţi pe punctul unei alte infuzii a acestei energii. Această eliberare de energie, împreună cu frica şi cu neîncrederea care predomină astăzi, creează posibilitatea pentru o direcţionare foarte greşită a acestei energii şi pentru un pas înapoi pentru umanitate. Permiteţi-ne să vă re-amintim că Energia de Cristal care pătrunde acum pe Pământ a fost creată iniţial pentru a declanşa o serie de evenimente ce urmau să culmineze în războiul global cunoscut de voi ca Armaghedon. Progresele pe care le-aţi făcut ca şi creatori în formă umană vă oferă acum posibilitatea de a lua chiar această energie şi de a o folosi pentru cel mai înalt scop, ca pe un instrument al evoluţiei. Cu toate acestea, pe măsură ce această energie pătrunde în realitatea voastră, poate declanşa o reacţie mai mare din partea celor care se ancorează de vechile metode.
Nu vă spunem asta ca să vă speriem, ci pentru că acestea sunt chiar motivele pentru care mulţi dintre voi vă aflaţi pe Pământ în acest moment. Aţi venit ca să ajutaţi Lumina să strălucească, iar acum veţi avea ocazia de a face ca Lumina să strălucească mai tare ca niciodată. Acesta este motivul pentru care nouă ne place atât de mult cuvântul Lucrătorul în Lumină, pentru că acesta este titlul pe care l-aţi ales să îl purtaţi în aceste timpuri de tranziţie. Vă rugăm să înţelegeţi că voi sunteţi maeştrii Tablei de Joc. Vă rugăm să nu vă simţiţi descurajaţi pentru faptul că mulţi dintre voi experimentaţi schimbări neaşteptate în această perioadă. Acestea sunt doar schimbări temporare care au rolul de a echilibra energia. De fapt, voi sunteţi cei care veţi reuşi să faceţi ca planeta să nu reacţioneze prea mult la schimbările prin care treceţi.
O gură de aer proaspăt
Fereastra s-a deschis către aerul de primăvară care suflă cel mai curat, cel mai proaspăt aer care l-aţi simţit vreodată. Unii dintre voi se vor simţi minunat atunci când vor inspira profund şi se vor bucura de noua experienţă. Alţii vor avea ca reacţie accese de tuse, atunci când impurităţile din plămânii lor vor fi forţate de aerul proaspăt să iasă la suprafaţă. Alţii vor ţine ferestrele închise bine, crezând că aerul proaspăt este nefast. Indiferent de reacţie, vă rugăm să înţelegeţi că toţi oamenii de pretutindeni trebuie să se obişnuiască cu aerul proaspăt pentru ca mugurii de Primăvară să răsară şi pentru ca următorul salt în evoluţie să prindă rădăcini. De aceea, a vă ajuta mai întâi pe voi şi după aceea pe alţii, să vă aclimatizaţi la noua energie şi la noile metode, este cea mai minunată muncă pe care o puteţi face ca Lucrător în Lumină. Aceasta poate fi făcută într-un singur fel: purtând lumina în interiorul vostru. Aveţi curajul să treceţi fără frică la următorul stadiu. Binecuvântaţi schimbările şi înţelegeţi că de multe ori când simţiţi că spiritul nu v-a sprijinit într-un fel, aceasta este doar pentru că spiritul şi sinea voastră mai înaltă vă pune în situaţia de a vă aduce o contribuţie şi mai mare. Purtaţi Lumina de Acasă adânc înlăuntrul vostru, acolo unde poate fi văzută doar de aceia care sunt gata să o vadă. În vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ vindecările trebuie cerute. Aşadar purtaţi adevărul în adâncul vostru şi oferiţi-l atunci când vi se cere. Nu vă asumaţi responsabilitatea pentru sfârşitul războiului pe planeta Pământ. Mai bine asumaţi-vă responsabilitatea de a crea spaţiu pentru oamenii împuterniciţi în propriul vostru câmp de experienţă. Asumaţi-vă responsabilitatea pentru pacea din realitatea voastră zilnică şi permiteţi-i să radieze în afară. Voi sunteţi cei care aţi ales să veniţi aici purtând valurile uitării atât de bine plasate, încât să nu vă puteţi reaminti propria măreţie. Acum mai mult ca oricând vă rugăm să vă re-amintiţi cine sunteţi.
Pentru a învăţa cum să ajutaţi o altă persoană fără a o deposeda de propria putere, este o adevărata magie, dragii noştri. Găsiţi modalităţi de a face acest lucru chiar acum. Faceţi aceasta cu copiii voştri, cu soţii voştri, cu soţiile voastre faceţi aceasta cu şeful vostru la serviciu, cu cei care vă creează probleme şi cu prietenii voştri. Faceţi loc în vieţile voastre pentru oamenii împuterniciţi din toate domeniile, iar vieţile voastre vor înflori dincolo de cele mai măreţe vise ale voastre. Aceasta mai mult ca orice va crea Acasă pe partea voastră de văl.
Petrecem aceste momente împreună cu voi pentru a vă ajuta să vă re-amintiţi adevărata voastră natură şi putere, şi pentru a vă re-aminti Acasă. Voi nu aveţi nici cea mai mică idee despre minunatele schimbări pe care le-aţi declanşat, dar cu toate acestea voi vă aflaţi aici aşteptând să faceţi pasul următor. Familia Luminii este adevărata voastră moştenire, dragii noştri. Înţelegeţi că de fiecare dată când zâmbiţi acea Lumină poate fi văzută şi simţită de toţi. Nu vă temeţi de ea. Purtaţi-o cu mândrie şi ţineţi-o în adâncul fiinţei voastre. Să ştiţi că voi nu sunteţi niciodată singuri, pentru că noi în această familie de Lumină purtăm totdeauna un loc în inimile noastre pentru voi. Cu profundă dragoste vă rugăm să vă trataţi unii pe alţii cu respect, să aveţi grijă unii de alţii şi să vă jucaţi frumos împreună.
ESPAVO.
Grupul
sursa

0 Response to "A ajuta o persoana fara a o deposeda de putere !"

Trimiteți un comentariu