Tu - sunt Eu in oglinda




1) Nimeni nu are nevoie de ajutorul tau , deoarece nu exista nimeni separat;
2) Ajutorul tau nu este un serviciu, ci o sarbatoare- o piesa de teatru
3) Tu nu trebuie sa renunti la nici un lucru, cu exceptia unuia singur, care nu a existat niciodata ego-ul;
4) Atunci cand o persoana obisnuita este iluminata, ea devine un intelept, insa cand un intelept este iluminat, el devine un om obisnuit;
5) Ego-ul doreste in special sa vada lumea ca fiind obisnuita, in Adevar totul este obisnuit, caci lumea este speciala;
6) Tu poti lucra impreuna cu mine oriunde te afli, deoarece distanta si spatiul nu sunt niciodata o limitare;
7) Ceea ce tu iubesti cu adevarat si dupa care tanjesti este Adevaratul Tau Sine………………..
Atunci cand cineva crede ca are o misiune si o ia foarte in serios, creeaza doua probleme aparente:
1) Infinitul care esti Tu cu adevarat se identifica cu rolul din vis si devine o entitate limitata ce are de facut ceva. Aceasta este o super-inselatorie limitata a Fiintei Tale Adevarate, in special daca tu consideri rolul ca fiind real si serios;
2) Persoana (rolul) porneste de la un fals sistem de credinte, presupune ca exista ceva in neregula cu Universul si ca este necesar ca acest lucru sa fie remediat, astfel ca persoana va proiecta acest sistem de credinte si de aceea va fi vazut ca minfestandu-se in lumea visului sau, nefiind constienta ca “ ceea ce crede a fi real” a creat si a planuit in mintea sa. Astfel, in acea persoana se da o lupta, prin faptul ca ea si-a imaginat si a visat ceva.
Incercand sa rezolvi aceasta dilema din afara, nu faci decat sa exacerbezi problema presupusa initial. In realitate, atat problema cat si solutia se afla in INTERIOR.
Atunci cand acest lucru este inteles, poti sa-ti manifesti liber rolul (misiunea) in acest plan, fara a te identifica cu el. Fiind centrat in Adevaratul Tau Sine, tu (rolul din vis) vei fi calauzit in mod constant si protejat, astfel incat sa-ti poti juca rolul cu bucurie si in neinfricata libertate. De fapt, tu intelegi ca nu faci nimic in mijlocul intregului joc. Spiritul sau Sinele face toata munca.
In mod asemanator, atunci cand incerci sa-I trezesti pe altii si sa iei acest lucru in serios, pleci de la premiza ca ei se afla in iluzie sau in somn (ignoranta) si acest lucru este ceea ce tu proiectezi, creezi si vezi si in mod gresit consideri proiectia ta ca fiind o realitate. Insa, odata cu propria ta trezire, vei vedea ca intreaga lume este trezita. Acesta este paradoxul divin.
Non-dualitatea este intotdeauna paradoxala pentru o minte dualistica. Precum stii, finitul nu poate niciodata intelege infinitul.
Atunci cand tu intelegi ca esti Infinitul, intelegerea nu se mai face prin minte sau ganduri, ci prin Sinele care nu poate fi pus in cuvinte. Trezirea ta se produce , accepta invitatia si recunoaste ca Tu deja te-ai trezit, si chiar asa si este.
Bedri Cetin & Beatrice Tuhari

7 Response to "Tu - sunt Eu in oglinda"

  1. Limena says:
    8 mai 2010 la 17:47

    pentru prima data am inteles cu adevarat ce ai vorbit aici...
    cu adevarat fiecare om netrezit , si-a creat iluzia ca toata lumea doarme, dar cand deschizi tu insuti ochii, adica descoperi tot ce a fost in tine si este in tine, vei vedea ca multa lume s-a trezit demult deja si inca continua procesul...:)

  2. Limena says:
    8 mai 2010 la 17:53

    vreau sa spun ca pana sa inteleg si eu aceasta, tot asa vedeam ca lumea doarme si ca traiesc intr-o lume fara de speranta, dar treptat, in timp ce ma trezeam, am realizat ca multi au contribuit la aceasta trezire. Adica profetii, filosofii, marii ganditori, marii iluminati inclusiv Iisus, vorbeau cu sens, si nu vorbeau de lucruri ideatice si greu de inteles. Sunt de neinteles daca nu vrei sa le intelegi, dar capata un sens perfect daca sti ce-ti doreste Inima si sti sa si primesti!
    Si-n prezent continua trezirea...si cred ca e minunat sa te vezi in proces cu ceilalti! :)

  3. MARIA says:
    8 mai 2010 la 17:59

    In momentul cand alegem constient sa evoluam, ne dam seama ca avem cu totii darurile in noi, dar le activam cand soseste timpul. Vindeca Lumea , draga mea . Tu esti un copil de cristal!

  4. Limena says:
    8 mai 2010 la 18:42

    :D dar nu sunt copil de cristal, dar observ ca se pot realiza multe lucruri daca iti aduci aminte de tine...
    Am observat ca asa de creatori suntem ca ne-am creat propria noastra realitate ce ne limiteaza :D

  5. MARIA says:
    8 mai 2010 la 21:32

    Exact, ai descoperit singura. Noi ne-am limitat . Deci ce rezulta din asta ? Ca putem sa schimbam ceva in viata noastra. Cum? Facand alegeri si asumandu-ne responsabilitatea pentru alegerile noastre. Si esti un copil de cristal. Copii de cristal si indigo s-au nascut in jurul anilor 80. tu esti nascuta cam in 87?

  6. MisterySpirity Says:
    9 mai 2010 la 04:23

    Citind aceste randuri mi-am vazut ca intr-o oglinda gandurile si sentimentele materializate in forme colorate, miscindu-se melodic in universul meu mental, dar mi-am dat seama ca si altcineva ma imita la o distanta mare ...Dar m-am trezit si mi-am dat seama ca Tu esti in mine si ca orice ai gandi si simti poate ajunge la mine .

  7. MARIA says:
    9 mai 2010 la 18:33

    Ceea ce exista pe aceeasi frecventa, poate fi simtit si inteles telepatic !

Trimiteți un comentariu