Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti





Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti... ca cineva va pretuieste acum si se pregateste sa va urmeze exemplul. Aceasta idee sa va orienteze urmatoarea alegere!
De multe ori, ne gandim ca actionam intr-un vid, ca nimeni nu ne vede, ca actiunile noastre ne privesc mai ales pe noi. Dar, daca ati sti ca fiecare gand al vostru, ca fiecare cuvant sau fapta a voastra urma sa fie astazi imitata de cineva care va admira ? Sunteti multumit cu ceea ce faceti ? Minunat! Daca raspunsul vostru e da, atunci e minunat!
Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti... ca uneori viata pare a fi "o succesiune de lucruri", dar ca ea este, de fapt, o succesiune de binecuvantari. Stiu, stiu... ca voi nu o traiti in felul acesta. Dar asta, pentru ca nu o "vedeti" in felul acesta! In viata, "primesti ceea ce vezi". Daca ganditi ca va confruntati cu o lupta, de asta o sa aveti parte. Daca hotarati ca aveti parte de un dar (chiar daca nu va dati seama, in acest moment), veti primi chiar un dar. Asteptati! Veti vedea. In sensul propriu. Veti vedea!
Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti... ca viata pe Pamant are un sens mai profund decat s-ar putea sa vi se para la prima vedere. Va rog, nu va imaginati ca nu faceti aici nimic altceva decat sa traiti pana la moarte! Daca asta ar fi tot, Dumnezeu nu si-ar mai face timp sa se implice. Nu! Se mai intampla si altceva, care are legatura cu evolutia sufletului vostru. Vreti sa stiti mai multe despre asta si despre cum se intampla? Ce ar fi sa faceti din a afla despre aceasta preocuparea voastra de azi?
Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti... ca a astepta sa vezi ce se intampla nu este o modalitate prea buna de a lua decizii. A nu lua o decizie inseamna chiar a decide. Ce decideti in momentul acesta, neluand nicio decizie? Ce alegeti prin esecul de a alege? In felul acesta vreti sa va traiti viata: ca pe ceva prefigurat? Este timpul sa luati o decizie. Aveti nevoie de un semnal mai mare decat asta?
Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti... ca nu siguranta ar trebui sa cautati in viitor. Ar trebui sa cautati bucurie. S-ar putea ca siguranta si bucuria sa nu vina impreuna. Pot sa vina... dar pot si sa nu vina. Nu exista nicio garantie. S-ar putea sa nu traiti niciodata cele mai adevarate bucurii ale vietii, daca preocuparea voastra de baza este garantia sigurantei. Asta nu este o invitatie la a fi nechibzuiti, ci la a deveni macar indraznet.
Cred ca Dumnezeu vrea sa stiti... ca este timpul sa nu mai ascundeti nimic de nimeni. Este ziua eliberarii voastre. Orice ati ascunde de celalalt, nu merita sa faceti asta. Daca nu sunteti atenti, o sa va macine. Va poate face mai mult rau decat v-ar face daca ati spune tuturor. Rostiti-va adevarul, dar aduceti pace in cuvintele voastre! Dezvaluiti ce ati tinut secret! Pana la urma, transparenta este mai buna, chiar daca s-ar putea sa va simtiti incomod, un timp.
NEALE DONALD WALSCH

0 Response to "Cred ca Dumnezeu doreste sa stiti"

Trimiteți un comentariu