Mesaj de la Karen Bishop



Sa ne conectam la noua noastra putere

Karen Bishop
Luni, 29 Martie 2010 (postat la 30 Martie 2010)

Cel mai recent mesaj WINGS:
Nu sunt multe noutati de semnalat, intrucat lucrurile merg inainte intr-un mod Divin si linistit, iar noi suntem, de fapt, in acelasi spatiu pe care il ocupam deja de cateva saptamani, simtindu-ne mai integrati si mai impamantati ca oricand.
Intrucat Pamantul, Cosmosul si toti locuitorii lor sunt conectati in mod atat de Divin, fiecare dintre noi se adapteaza si se aliniaza; o facem cu totii, simultan, si intr-o relatie perfecta cu procesul de reasezare a Pamantului, care are loc prin intermediul cutremurelor si al instabilitatii tiparelor vremii.
Martie a adus o mare cantitate de energie, odata cu echinoctiul din data de 20 (prin cai de acces din ambele directii), care a fost insotita de noi miscari generate de cutremurul din Chile . Da, se petrec multe fenomene, chiar acum.
Odata ce fiecare cutremur se potoleste si pe masura ce Pamantul isi desavarseste transformarile energetice pe care orice cutremur le genereaza, lucrurile incep sa se stabilizeze in vederea crearii unui nou Pamant si a unei noi realitati. Asa cum am mentionat in postarea WINGS anterioara, urmatoarea miscare de amploare a Pamantului nu va aparea pana cand miscarea precedenta nu si-a incheiat procesul.
Ceea ce inseamna ca fiecare dintrte noi va avea, de asemenea, posibilitatea sa se linisteasca sau sa-si duca la bun sfarsit procesul necesar, inainte de a trece la faza urmatoare. Toate miscarile din luna martie au creat un vartej de activitati, mai ales in legatura cu directiile spre care trebuia sa ne indreptam pentru a ne consolida noile fundatii. Fundatiile noastre trebuie sa fie intacte pentru ceea ce urmeaza sa aiba loc. Avem nevoie de o baza solida si sigura, din care sa actionam si sa existam.
Cum se manifesta acest process? Prin aranjarea casei, pregatirea sau consolidarea bazei afacerilor noastre, prin noi cautari sau chiar avand grija de tinuta noastra (intr-o zi, m-am trezit la magayinul meu preferat) si, in plus, facand ajustari si schimbari in modul in care ne gestionam energia personala – sau, mai degraba, echilibrand ceea ce trebuie echilibrat, pentru a deveni puternici si a ne simti in siguranta in lumea noastra interioara. Vise ciudate si lipsite de sens, kilograme in plus pe abdomen, senzatii de oboseala, dublate de o neobisnuita dorinta continua de a face anumite lucruri, senzatia unei puteri sporite, a unei forte si conectari interioare si sprijinul primit pentru sporirea puterii – sunt doar cateva dintre manifestarile noastre in noul spatiu pe care il ocupam acum
Acest vartej energetic care a sosit in martie a atins ceea ne era atunci mai familiar. Asta inseamna ca el nu a creat multe lucruri noi, ci, de fapt, a amplificat ceea ce aveam deja. Mai mult, se pare ca afluxul de energie a creat multa miscare si modalitati de sprijin, fara o finalizare deplina – adica multe lucruri au fost initiate, dar nu au fost duse la bun sfarsit. De aceea, cu fiecare noua miscare a Pamantului si a Cosmosului, fiecare dintre stradaniile sau creatiile noastre vor continua si ele sa se adapteze.
Aceste miscari ale Pamantului sunt uimitoare, pentru ca ele continua sa fortifice procesul creatiei noii realitati sau a noii Planete Pamant. In multe dintre postarile WINGS anterioare, fac referire la faptul ca noul Pamant este creat de la suprafata Pamantului, fiind inaltat. In mod cert, noi ne ancoram acum in el, ceea ce inseamna ca:
– locul potrivit pentru creatorii si pazitorii noii Planete Pamant este creat tot mai intens cu fiecare zi. Noi vom resimti acest lucru ca pe o noua putere si tarie, dar si ca pe o noua clarificare a identitatii si misiunii noastre: cine suntem noi, de ce ne aflam aici si ce anume alegem sa cream. Senzatia de vulnerabilitate se va diminua treptat, odata ce ne ancoram si ne conectam cu noul Pamant, in timp ce procesul va fi experimentat progresiv, cu pasi mici, dar siguri.
Asezarea si consolidarea noilor noastre fundatii sunt prioritare in acest moment, dar, pe masura ce lucrurile progreseaza, vom descoperi ca noua noastra energie si noua putere “ne impinge in afara”, catre alte spatii de pe Planeta, sau, mai degraba, ca participam cu darurile, talentele, telurile si pasiunile noastre la crearea noului Pamant.
Cu fiecare noua miscare a Pamantului si nou proces de stabilizare, vom deveni tot mai puternici, pe masura ce Pamantul si Cosmosul fac acelasi lucru. Instabilitatea emotionala, cu stari de bucurie, intr-o zi, apoi, din ce in ce mai rar, cu stari anxioase, in care suntem cu capsa pusa, pierduti si insingurati – in ziua urmatoare – este asemenea vremii, care pare sa treaca prin acelasi proces de adaptare. Marile variatii de temperatura si schimbarile climatice reflecta miscarile si restructurarea Pamantului, in mod similar cu fluctuatiile starilor noastre sufletesti si ale experientelor pe care le traim.
Odata ce “noua” energie incepe sa ocupe tot mai mult spatiu, sau sa se deplaseze in exterior, are loc si o lupta. Prietenii mei non-fizici, din noul nostru Univers, spun ca ei sunt cu adevarat foarte surprinsi de faptul ca aceste divergente s-au intensificat atat de mult, de cand ne-am mutat in alte spatii. Se pare ca apare o situatie cu o vibratie necorespunzatoare. Fiintele sau entitatile de aici, de pe noua Planeta, par sa fie mai mult preocupate de sustinerea si salvarea personala, decat de situatia noastra, ca intreg. In vremurile care vor veni, va fi vital sa venim impreuna si sa ne sustinem unii pe ceilalti – dar, preocuparea “de sine” pare sa predomine in acest moment, odata cu energiile care ne coplesesc in prea mare masura si ne trezesc pornirile dominante. Acest scenariu se deruleaza in multe domenii, mai mult sau mai putin importante.
Am observat aparitia acestui scenario, in urma cu cateva saptamani, iar de atunci, el a creat o schimbare in modul nostru de a fi si a actiona. In ceea ce ma priveste, a trebuit sa ma restructurez complet si sa imi schimb modul in care planuiam sa actionez in vremurile ce vor veni. Trebuie sa va spun ca am fost destul de surprinsa sa aflu ca noua noastra familie cosmica este preocupata de acelasi lucru. Crearea doar in scopuri personale, sau pentru o anumita comunitate de pe Planeta se inscrie in aceeasi categorie. Daca acest scenariu al actionarii “de unul singur” continua, schimbarile iminente ale Planetei noastre vor fi mult mai severe decat ar fi necesar, pentru ca fiintele de pe aceasta Planeta sa inteleaga, in cele din urma, ce inseamna sa fim uniti.
Atunci cand vom incepe sa “ne vedem” intre noi cu adevarat, sa pretuim, respectam si veneram ceea ce fiecare dintre noi are de oferit si adevarata identitate a fiecaruia, permitand ca si ceilalti sa isi implineasca partea de misiune care nu ne-a fost menita noua, vom reusi sa lasam cu mai multa usurinta in urma frica si vom incepe sa venim impreuna, ca intreg.
Cu multa dragoste si recunostinta,
Karen

sursa http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/

0 Response to "Mesaj de la Karen Bishop"

Trimiteți un comentariu