Integrarea armonizarii -Grupul


Salutari de acasa

Vă salutăm cu amintirile de Acasă, pentru că este potenţialul nostru cel mai mare să vă ajutăm să vă re-amintiţi splendoarea voastră şi să vă preluaţi puterea. Grila de ascensiune capătă forma finală, pe măsură ce conexiunile finale sunt făcute. Acest lucru este simţit de voi toţi chiar în acest moment şi va fi văzut limpede, când veţi privi înapoi spre acest timp, din perspectiva istoriei generale a umanităţii. Vă rugăm să înţelegeţi totodată, că cei care cred că deţin controlul simt cum încep să îl piardă şi pot avea uşor reacţii exagerate. Vă rugăm să nu îi judecaţi pe ei sau pe voi, pentru că ei lucrează pur şi simplu într-un sistem de mentalităţi al realităţilor de vibraţie mai scăzută, din care voi evoluaţi. În schimb, vă rugăm să vă folosiţi de această ocazie pentru a vă examina şi curăţa casa voastră şi inima voastră de iluziile gândirii tridimensionale.
Atributele dimensiunii a 5-a
Realitatea este că aveţi în totalitate control asupra realităţii voastre, în fiecare clipă. Dacă vă uitaţi la ştirile zilnice şi vă gândiţi că sunteţi o parte din ceea ce vedeţi, puterea voastră de creator creează imediat chiar acea realitate. În vibraţiile superioare ale celei de-a 5-a dimensiuni, toate puterile voastre de creaţie au crescut exponenţial.
Chiar acum, când grila de ascensiune se conectează şi se fixează în noua poziţie, ea nu face altceva decât să vă ajute să deţineţi adevărata voastră putere de creatori, în timp ce încă vă mai aflaţi în corpurile voastre fizice, bule biologice aşa cum le numim noi, în care locuiţi. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că toate puterile voastre de creaţie au fost mărite în ultimele zile. De asemenea, vă rugăm să fiţi conştienţi că toate puterile de creaţie ale tuturor oamenilor au fost şi ele ridicate, pentru că nu este posibil ca unul să evolueze fără ceilalţi. De aceea vă spunem că folosirea în mod intenţionat a capacităţilor voastre de creatori este necesară acum. Aceasta este chemarea voastră în Lumină. Ca şi Lucrători în Lumină, vă stă în intenţie să răspândiţi în mod intenţionat lumina de Acasă, cu orice ocazie. Această ocazie se află acum în faţa voastră într-o formă de zile mari.
Vă rugăm să creaţi mai întâi realitatea inimii voastre chiar în inima voastră şi să o iradiaţi în afară, în lumea înconjurătoare. Începeţi mai întâi prin a crea starea cea mai înaltă şi cea mai bună pentru voi, pentru că atunci veţi deveni de cea mai înaltă folosinţă pentru Univers.
Integrarea realităţilor
Vă rugăm să realizaţi că acum, mai mult ca oricând, este timpul să înţelegeţi fluxul Energiei Universale. Energia Universală este energia care penetrează toate lucrurile şi este prezentă chiar şi atunci când toate formele de energie sunt extrase dintr-un vacuum. Fiind energie, Energia Universală se află, prin natura ei, în continuă mişcare. Observând această mişcare, veţi realiza că în toate lucrurile aveţi posibilitatea de a alege să vă plasaţi în cursul Energiei Universale sau să vă opuneţi acesteia. În vibraţiile mai înalte ale celei de a 5-a dimensiuni, cursul Energiei Universale şi alinierea voastră la acest curs, va fi mult mai importantă decât realizaţi. Ca urmare, vă rugăm să începeţi să o observaţi şi să comparaţi toate acţiunile voastre, personale sau colective, cu Energia Universală.
Energia Universală este infinită. De aceea, pentru că sunteţi în formă finită, nu este posibil să înţelegeţi pe deplin ceva atât de simplu ca Energia Universală. Pentru aceasta, noi vom explica totul destul de complicat, ca să înţelegeţi. Energia Universală este fundamentul tuturor lucrurilor din lumea voastră şi din jocul vostru. Ea este similară cu un cearşaf atârnat pe sârmă: dacă apeşi cu degetul pe o parte a cearşafului, va avea loc un efect egal şi opus, care se va vedea ca o umflătură pe partea cealaltă. Aceasta este mecanica procesului pe care voi îl numiţi „legea cauzei şi efectului”. Cauza a fost că aţi apăsat cu degetul pe cearceaf, iar efectul a fost umflătura sau excrescenţa pe partea cealaltă. Tot aşa, când a fost creat jocul vostru, voi, ca Fiinţe Infinite, aţi luat formă în corpuri finite. Acest lucru a cauzat o reacţie în Energia Universală, care va avea efect atâta timp cât jocul vostru va continua să existe. Energia Universală se află, aşadar, într-o continuă mişcare de integrare a tot ceea ce a fost separat tocmai pentru a vă putea juca jocul vostru în câmpul polarităţii. De aceea, din perspectiva voastră, acţiunea Energiei Universale este acţiunea de integrare.
În câmpul polarităţii sau al dualităţii în care vă jucaţi Jocul, vă vedeţi ca fiind separaţi unii de alţii, când, de fapt, nu sunteţi. Fiecare acţiune a fiecărei persoane de pe întreg Pământul are efect asupra oricărei alte persoane. Voi sunteţi de fapt o singură Fiinţă care acţionează ca indivizi. Aceasta este natura Jocului, pentru că această individualitate este cea care îi permite lui Dumnezeu în formă infinită să se vadă pe sine. Această individualitate este cea care dă definiţie lui „Dumnezeu”, aşa cum îi spuneţi voi.Vă rugăm să înţelegeţi că aveţi o problemă cu realitatea: credeţi că este reală. Voi sunteţi, de fapt, cu toţii parte din fiecare şi nu sunteţi separaţi, aşa cum vă arată ochii. Acum că aţi trecut în cea de a 5-a dimensiune, acest lucru devine şi mai evident decât până acum. De aceea, acţiunile îndreptate împotriva mişcării de integrare a Energiei Universale vor cauza o umflătură şi mai mare, sau o reacţie şi mai mare decât ar fi cauzat ele doar cu zece ani în urmă. Este mai puţină toleranţă pentru direcţionarea greşită a energiei, datorită evoluţiei voastre. Vă spunem că acum, mai mult ca oricând, gândurile pe care le purtaţi în inimile voastre influenţează conştienţa colectivă mai mult decât poate prevedea cineva.
Energia de Cristal s-a infiltrat în realitatea voastră în ultimii doi ani. A ajutat la crearea unei baze pentru voi, ca să treceţi într-o stare de vibraţie mai înaltă. Pe mulţi dintre voi, i-a ajutat foarte mult. Dar, în acelaşi timp, i-a ameninţat pe cei care încearcă cu disperare să se agaţe de vechile mentalităţi. În momentul de faţă, unii arată rezistenţă chiar în public. Vă rugăm să înţelegeţi că, deşi acest lucru se petrece în jurul vostru, voi nu trebuie să jucaţi această parte din joc.
Rezonanţă armonioasă
Ţineţi legătura cu toţi ceilalţi în primul şi în primul rând în realitatea voastră personală, iar acţiunile voastre individuale vă vor plasa ferm în cursul Energiei Universale. Noi numim aceasta „Arta armonizării”. Persoanele a căror gândire se aseamănă cu modul vostru de a gândi vibrează pe aceeaşi frecvenţă ca şi voi. Cu alte cuvinte, ei sunt la acelaşi nivel. Cei care nu sunt la acelaşi nivel cu voi sunt diferiţi de voi, iar prima reacţie a unui om este să le găsească defecte şi astfel să aibă un punct de referinţă pentru faptul că se află la nivele diferite. Acest lucru slujeşte totodată la justificarea propriului nivel. Decât să încercaţi să vă schimbaţi vibraţia voastră sau pe a lor, este mult mai uşor să descoperiţi o rezonanţă armonioasă între diferitele nivele. Odată ce această coardă singulară se află în locul ce conectează nivelul vostru de vibraţie cu nivelul lor, veţi începe de ambele părţi să vedeţi asemănările, în loc să vedeţi deosebirile.
Aşezarea voastră în rezonanţă armonioasă cu alţi oameni vă pune în cursul Energiei Universale. Atunci, chiar dacă lumea pare să se destrame şi să cadă, acest lucru nu vă va afecta. Veţi păşi printre dărâmături şi nu veţi fi atinşi, pentru că nu va fi parte din realitatea voastră. De aceea vă rugăm să nu credeţi tot ce citiţi, vedeţi sau auziţi. Creaţi-vă realitatea voastră cea mai înaltă folosind armonizarea şi se va răspândi la toţi cei din jurul vostru.
Zilele trecute, mulţi dintre voi v-aţi adunat ca să vă rugaţi pentru pace. Vă spunem că acest lucru este admirabil şi că, de fiecare dată când vă adunaţi într-o intenţie unită, creaţi ceva foarte semnificativ. Vă vom oferi câteva sugestii pentru a face acest lucru în vibraţiile mai înalte ale celei de-a 5-a dimensiuni. Vă rugăm să înţelegeţi că universul nu înţelege negativele. Aceasta este o iluzie creată de către văl, utilă trăirii într-un câmp de polaritate. Negativele nu există în afara dualităţii. Oricât de mult aţi iubi cuvântul, noi vă spunem că într-un anumit fel, Pacea însăşi este un concept negativ. Pacea este o lipsă de dezacord sau o lipsă de război. Lipsa însăşi este o iluzie a polarităţii, iar înăuntrul celei de a 5-a dimensiuni, în care vă aflaţi voi acum, conceptul de Armonie ar putea fi mai folositor.
Conceptul de Armonie onorează legătura cu toate lucrurile şi cu toţi oamenii. El se leagă de cele mai înalte lecţii fundamentale de viaţă ale Binecuvântării. Când cineva stăpâneşte lecţiile de viaţă ale Binecuvântării, înseamnă că păşeşte în totală armonie cu toate lucrurile din jurul său. Aceştia sunt într-adevăr oameni puternici, pentru că ei îşi extrag forţele din armonia dintre toţi şi toate pe care le întâlnesc. Practicarea armoniei şi a binecuvântării vă aşează de asemenea ferm în curent, în timp ce onoraţi şi vă alipiţi de mişcarea de integrare a Energiei Universale.
Acţiunea care activează intenţia
Cealaltă problemă este aceea că, atunci când vă rugaţi pentru pace şi demonstraţi pentru pace, nu există nici o acţiune în spatele ei care să menţină acel angajament în acţiune, după acţiunea iniţială. De aceea, în vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ, o mişcare de pace nu va părea niciodată să capete forţă în felul în care a făcut-o numai cu câţiva ani în urmă. Pentru că a demonstra şi a sta pentru a fi luat în considerare în lupta pentru pace, nu va mai avea acelaşi efect ca în trecut. Vă cerem, deci, să practicaţi arta armonizării la un nivel individual, prin găsirea în mod intenţionat de căi de a realiza rezonanţa armonioasă cu cei cu care aveţi dificultăţi. Dacă este dezacord în lumea voastră în orice domeniu, daţi-vă silinţa să studiaţi felurile şi stilurile de viaţă ale celor ce par să fie în dezacord cu voi. Studiaţi-le şi dobândiţi o înţelegere a mentalităţilor lor. Chiar dacă nivelul vostru este diferit şi mentalităţile voastre sunt diferite, această undă armonioasă poate acoperi o prăpastie foarte mare. Dacă adoptaţi o atitudine globală faţă de umanitate, veţi înţelege repede că sunteţi, de fapt, mult mai aproape decât realizaţi.
Gluma este de fapt pe seama voastră. Cu atâta război trăit în timpul jocului vostru, noi vă spunem că dacă s-ar realiza un contact cu ceea ce voi numiţi o rasă extraterestră dintr-un alt joc, oamenii de pe planeta Pământ s-ar uni pe loc ca unul şi ar fi gata să dea la o parte toate liniile imaginare pe care le-aţi desenat pe nisip şi pe care le apăraţi cu atâta mândrie. Atunci, pământenii mândri ar sta fermi, umăr lângă umăr, frate lângă frate şi liniile s-ar dizolva.
Practicaţi arta armonizării şi studiaţi-i pe aceia de pe Pământ pe care nu îi înţelegeţi. Prin autoeducarea voastră veţi ridica vibraţia. Aşa cum transmitea odată de la spirit Lucrătorul în Lumină Einstein: „Nu este posibil să rezolvaţi o problemă la acelaşi nivel la care a fost creată.” Mai întâi ridicaţi-vă propria vibraţie, folosind mai bine atributele celei de a 5-a dimensiuni care vă înconjoară acum. Faceţi acest lucru prin autoeducarea voastră în ceea ce priveşte mentalităţile, obiceiurile şi nevoile celor care par să vi se opună. Atunci veţi găsi armonia rezonantă şi veţi găsi undele de Lumină ce vă unesc cu ei. Odată ce aceste unde armonioase se leagă, toţi vor începe să vadă cum se dezvoltă începutul adevăratei conştienţe unitare pe planeta Pământ. Pe măsură ce aceasta progresează, nu va mai fi niciodată loc pentru război.
Munca Lucrătorilor în Lumină este mult mai importantă acum decât a fost vreodată. Mulţi dintre voi au trecut prin mari dificultăţi şi suferinţe doar pentru a vă plasa aici, chiar la această intersecţie a timpului şi spaţiului. Vă aflaţi aici pentru a crea ceva semnificativ pe această planetă. Vă amintim că cea mai bună modalitate de a începe, este aceea de a crea armonie înlăuntrul inimii voastre şi a realităţii voastre. Este în realitatea noastră cea mai măreaţă să vă re-amintim să vă trataţi cu respect, să vă sprijiniţi unii pe alţii şi să vă jucaţi frumos împreună.



ESPAVO



Grupul



Calde ÎMBRĂŢIŞĂRI şi blânde ghionturi
sursa http://www.Lightworker.com/beacons/.

0 Response to "Integrarea armonizarii -Grupul"

Trimiteți un comentariu