Semnale de lumina- Cele sapte daruri


glitter-graphics.com


Daruri ale Celui de Al Treilea Mileniu



1. Venirea Copiilor de Cristal



Vom vorbi mai întâi despre Copiii Vibraţiei de Cristal, pentru că ei sosesc. Până în acest moment exista întrebarea dacă Copiii Vibraţiei de Cristal se vor întoarce pe Planeta Liberei Alegeri. Ei au încercat de multe ori să vină şi de fiecare dată când au fost , de fiecare data când cercetaşii s-au arătat ca să vadă dacă era sigur pentru ei să vină, voi nu v-aţi purtat frumos cu ei. Vibraţia Planetei Pământ nu era destul de ridicată pentru a-i susţine. Datorită vibraţiilor joase ale umanităţii, v-aţi purtat rău cu ei şi pe unii dintre ei chiar i-aţi crucificat. Fricile voastre v-au umbrit faptele. Vă spunem că de această dată voi procedaţi diferit. Este important pentru voi să înţelegeţi că voi creaţi ceva semnificativ chiar şi atunci când vă adunaţi în grupuri restrânse.




Chiar până foarte de curând nu se ştia dacă Copiii Vibraţiei de Cristal vor veni într-adevăr, dar acum noi vă spunem că nu se mai pune întrebarea "dacă" să vină ci "când" să vină. Alegerile voastre au creat diferenţa. Copiii Indigo se află chiar acum pe planetă pentru a le face loc, căci este multă muncă de depus. Copiii Vibraţiei Indigo sunt copii care vă vor determina să vă gândiţi într-un alt mod în ceea ce priveşte copiii. Vă vor determina să vă reevaluaţi sistemele voastre de învăţământ, să căutaţi noi metode de a face loc copiilor împuterniciţi şi vă vor ajuta să subţiaţi vălul. Copiii Vibraţiei de Cristal vor re-aduce noua biologie. Aceştia sunt cei magici. Aceştia sunt cei care sunt deosebit de puternici, dar totuşi vulnerabili. Puterea lor se trage tocmai din această vulnerabilitate. Pentru ca ei să revină, planeta trebuie să le ofere siguranţă. Datorită alegerii voastre de a vă creşte gradul de conştienţă voi creaţi acest loc sigur pe Pământ. V-aţi adus un aşa mare aport şi aţi atins mai multe inimi decât vă puteţi imagina. Ar trebui să fiţi foarte mândri de voi înşivă, căci noi suntem. Şi în acele momente când nu-i puteţi vedea pe oamenii pe care îi ajutaţi, în acele momente când nu vă puteţi re-aminti cine sunteţi, noi ne vom întinde aripile pentru a vă reflecta măreţia. Căci voi sunteţi cei minunaţi şi noi vă cinstim atât pe voi, cât şi rolurile pe care le jucaţi. Voi creaţi ceva semnificativ.



2. Predarea torţei



Păşirea în Lumină



Cel de al treilea mileniu înseamnă păşirea în Lumină. Reprezintă pasul în Lumină care vă deschide în sfârşit uşa celei de a cincea dimensiuni odată pentru totdeauna. Începuturile acestui proces sunt acum aici. Cel de al doilea eveniment important este predarea torţei. Căci, până în acest moment, umanitatea nu a fost capabilă să susţină energia planetei. Îngrijirea şi hrănirea planetei a fost încredinţată cetaceelor. Datorită stării voastre vibraţionale joase, efectiv nu a fost posibil pentru oameni să susţină această energie. Pe măsură ce păşiţi în lumina unei stări de vibraţie mai ridicată, vă spunem că aceasta se schimbă şi că acum vi se va încredinţa îngrijirea şi hrănirea Planetei Mame. Aţi ales să ajungeţi la un adevăr mai înalt care practic v-a făcut să evoluaţi. Oamenii de acum câţiva ani în urmă sunt acum oamenii vibraţiilor înalte care pot păşi în lumină şi pot susţine puterea care este dreptul vostru prin naştere. Suntem atât de mândri de voi, căci doar cu câţiva ani în urmă părea că nu veţi atinge această stare şi vibraţia pe care o deţineţi acum.



Vă rugăm să preluaţi torţa responsabilităţii şi menţineţi-o la înălţime şi folosiţi-o cu mândrie. Puterea pe care o deţineţi este puterea creaţiei. Odată cu puterea vine de asemenea şi responsabilitatea folosirii acestei puteri în mod efectiv. Conlucraţi cu Mama şi veţi vedea paşi mari în crearea Raiului pe Pământ. Acum este momentul şi voi sunteţi custozii planetei şi ai energiei Mamei. Acceptaţi torţa şi purtaţi-o cu sfinţenie.



Cea de a şasea şi ultima încercare



Aţi ales un timp limită pe Tabla de Joc şi dacă nu v-aţi fi re-amintit cine sunteţi, Pământul pur şi simplu şi-ar fi înclinat axa şi şi-ar fi oprit procesul vieţii, aşa cum a mai făcut-o anterior de cinci ori. Aceasta ar fi fost cea de-a şasea şi ultima oară. Dar voi aţi început să vă treziţi şi să vă re-amintiţi cine sunteţi, v-aţi preluat puterea, iar acum faceţi loc în jurul vostru oamenilor împuterniciţi. Vă puteţi imagina surprinderea noastră? Vă puteţi imagina respectul nostru? Vă puteţi imagina bucuria noastră că aţi început să revendicaţi faptul că sunteţi îngeri umani? Căci pentru crearea Raiului pe Pământ va fi nevoie de îngeri. Voi sunteţi îngerii Pământului şi vă descurcaţi foarte bine. Preluaţi acest rol şi purtaţi-l cu mândrie. Recunoaşteţi cine sunteţi, căci voi sunteţi îngerii umani care acum populaţi Pământul şi care creaţi acum ceva extraordinar.



Toate privirile sunt aţintite asupra voastră



V-am spus de multe ori că sunt priviri aţintite asupra voastră pe care nu le vedeţi. Priviţi în jurul vostru prin încăpere şi vedeţi un număr redus de priviri care se uită, dar vă spunem că sunt multe niveluri suplimentare aici. Dacă voi credeţi că Amsterdamul are probleme cu parcările, vă spunem că de partea aceasta este într-adevăr o problemă reală. Toţi ochii, din tot ceea ce voi numiţi universuri, sunt aţintiţi spre Planeta Liberei Alegeri, căci voi o faceţi să funcţioneze. Voi creaţi ceva extraordinar. Şi făcând loc Copiilor Vibraţiei de Cristal pentru a readuce noua biologie voi schimbaţi Universul. Aceia dintre voi care doriţi să vă schimbaţi biologia actuală şi să reîntineriţi veţi putea face acest lucru. Este alegerea voastră, pentru că încă este doar o singură regulă pe Tabla de Joc şi dacă voi alegeţi aşa va fi, iar dacă nu alegeţi noi vă vom onora.



3. Echipele de tranziţie îşi ocupă locurile



Mulţi vor pleca în vremurile care vor urma. Vor fi mulţi care vor alege să nu rămână. Vă rugăm, preaiubiţilor, să nu îi priviţi pe aceştia ca fiind mai puţin spirituali. Căci ei au avut roluri importante care au făcut posibile toate acestea. Vă spunem că şi ei merită să fie onoraţi. Datorită alegerilor voastre este momentul acum ca echipele de tranziţie să înceapă să se adune. Echipele de tranziţie sunt grupuri speciale de vindecători care lucrează cu cei care fac tranziţia. Căci ceea ce voi numiţi moarte este doar o tranziţie a energiei dintr-o stare în alta. Şi asemănător somnului vostru, veţi începe să înţelegeţi mecanismele reîncarnării şi cine sunteţi voi de fapt. Şi este asemănător cu atunci când adormiţi cu ceva foarte tracasant în minte şi sunteţi programaţi să vă treziţi dimineaţa cu acelaşi gând tracasant cu care aveţi de-a face. Noi vă spunem că ceea ce voi numiţi moarte este cam acelaşi lucru. Căci dacă plecaţi de aici cu mintea şi inima neliniştite sau pline de temeri, trebuie să treceţi prin experienţa aceleiaşi energii la întoarcerea voastră. Ahh, dar acum aveţi echipele de tranziţie. Acestea sunt formate din maeştrii vindecători care au puterea magică de a vă echilibra energia. Uneori ei fac această magie doar cu atingerea unei mâini. Uneori lucrează energetic noaptea când voi dormiţi. Ei vin pentru a ajuta la echilibrarea energiei voastre şi pentru a-i face uşoară tranziţia. Uneori ei lucrează cu aceia care au efectuat trecerea traumatizaţi, căci deseori este dificil pentru ei să găsească lumina şi să se mute Acasă, ca şi când ei nici nu îşi dau seama că au făcut trecerea. Ei nu realizează că au murit. Alteori aceştia lucrează cu familiile celor care au plecat pentru a le ajuta să înţeleagă darurile importante care le-au fost oferite de către ei. Echipele de tranziţie sunt acele fiinţe magice care vor lucra în timp ce sunt încarnaţi pe planetă şi care îi vor ajuta pe cei care fac tranziţia şi care îi voi ajuta pe aceştia să găsească lumina de Acasă.



Sunteţi mulţi aici în încăpere astăzi. Unii dintre voi auziţi aceste cuvinte pentru prima dată şi ştiţi în inima voastră că ne adresăm vouă. Da, ne adresăm vouă. Căci acum este momentul să plantăm seminţele, pentru că veţi fi chemaţi în curând să treceţi la acţiune, iar munca voastră va fi onorată pentru totdeauna. Şi când voi în sfârşit veţi hotărî să mergeţi Acasă, veţi fi întâmpinaţi de cei mai măreţi îngeri, căci mulţi dintre voi nu ştiu ce vă aşteaptă. Vă veţi întâlni cu aceia care vă vor conduce spre Sala Culorilor unde aplauzele furtunoase vor continua zile în şir. Sunt pentru voi. Sunt pentru munca pe care aţi făcut-o. Sunt pentru inimile pe care le-aţi atins. Sunt pentru iubirea pe care aţi dăruit-o. Fiţi aici acum. Şi în acele momente când simţiţi că v-aţi împotmolit, în acele momente în care simţiţi că nu vă puteţi conecta, faceţi pas după pas şi fiţi conştienţi că suntem în urma voastră, căci nu sunteţi singuri. Suntem onoraţi să fim cu voi reflectând energia voastră, ajutându-vă să vedeţi cine sunteţi cu adevărat.



4. Conectarea Cercurilor de Lumină într-un Lanţ de Lumină



Purtaţi-vă cu voi înşivă ca şi cu o parte integrală a lui Dumnezeu, căci asta sunteţi. Trataţi-vă pe voi înşivă cu cel mai profund respect, căci noi o facem. Trataţi-vă pe voi înşivă ca pe îngerii umani în care vă transformaţi, căci aripile voastre încep să se deschidă. Deseori priviţi spre noi sau spre alţii pentru răspunsuri referitoare la viitor. Nu a existat planul divin pe care atât de des îl căutaţi. Vă creaţi viitorul prin propriile alegeri. Voi sunteţi creatorul! Începeţi să înţelegeţi implicaţiile, pe măsură ce începeţi să vă susţineţi adevărata putere în timp ce vă aflaţi încă în biologic. Tabla de Joc a Liberei Alegeri a fost un adevărat succes. După toate discuţiile, după toate îndoielile, după toate perioadele în care v-am susţinut energia şi v-am ajutat să vă re-amintiţi, iată-vă aici, susţinându-vă energia unul celuilalt. Există cercuri speciale de lumină şi ca atunci când se aruncă o piatră în iaz, acestea creează un cerc ce se măreşte continuu. În acest fel vă vedem noi, căci fiecare dintre voi aveţi un cerc de lumină în jurul vostru. Dacă îl ascundeţi şi îl ţineţi secret gândind că nimeni nu va înţelege, nimeni nu îl va vedea. Dar dacă ieşiţi şi afirmaţi plini de curaj: sunt un cerc al luminii şi doresc să mă conectez cu ale voastre, cercurile vor forma un lanţ şi lanţul nu se va rupe niciodată, pentru că voi sunteţi Familia de Lumină, iar acum a sosit momentul. Suntem atât de mândri de voi. Descoperiţi căi numeroase pentru a vă conecta în lumina iubirii şi în mod magic totul se va conecta. Alcătuiţi grupuri mici pentru a vă conecta şi concentraţi-vă gândul. Alcătuiţi grupuri mari de persoane care împărtăşesc acelaşi mod de gândire pentru a găsi modalităţi de extindere a cercurilor în timp ce vă ţineţi de mâini în căutarea comună a adevărurilor înalte. Re-amintiţi-vă că aceste cercuri nu sunt NICIODATĂ exclusiviste, deoarece Lumina este o constantă Universală împărtăşită de toţi. Găsiţi modalităţi de conectare a Cercurilor de Lumină şi vibraţiile de Acasă for fi plantate ferm pe Planeta Pământ.



Cel mai mare secret



Vă rugăm să staţi ferm în propriul adevăr a ceea ce sunteţi. Centraţi-vă energia şi puneţi-vă pe voi pe primul loc, ca să aveţi mai multă energie de dăruit altora. Acesta este fluxul de energie Universală. Alegerile voastre v-au condus aici. Înţelegeţi că pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri nu există alegeri greşite. Acesta este marele secret pe care l-aţi ascuns de voi înşivă. Realitatea voastră este propria voastră responsabilitate şi dacă nu vă place unde vă aflaţi, vă rugăm să alegeţi încă o dată. Căci voi sunteţi maeştrii, iar Jocul Liberei Alegeri a fost câştigat. Acum jocul trece la noi nivele.



5. A doua planetă a Liberei Alegeri



Există portaluri de energie care se vor deschide chiar în timp ce stăm noi de vorbă. Dorim să ştiţi că voi sunteţi cei care aţi făcut posibil acest lucru şi din acest motiv noi vă onorăm atât de mult. Şi acesta este motivul pentru care toate privirile din Univers sunt aţintite spre voi. Căci aceste portaluri vor fi folosite în cele din urmă pentru ca oamenii să vină pe Planeta Liberei Alegeri ca să vadă cum aţi reuşit. Şi voi veţi fi bibliotecarii care îi vor ajuta să găsească răspunsurile căutate. Avem deosebita onoare să vă anunţăm în această zi faptul că nu mai sunteţi singura Planetă a Liberei Alegeri. Mai există o alta. A luat fiinţă. Voi aţi creat-o. Voi aţi pus-o în mişcare şi toţi vă vor privi pentru alegerile voastre, căci nu mai sunteţi singura Planetă a Liberei Alegeri. Voi sunteţi prima Planetă a Liberei Alegeri. Puteţi vedea de ce suntem atât de mândri de voi? Puteţi vedea cum micile voastre alegeri cotidiene şi tulburarea pe care o simţiţi câteodată şi sentimentul de a fi pierduţi pe care îl aveţi a schimbat întregul Univers? A juca Jocul cu valurile care nu vă permit să vă vedeţi adevărata putere se poate face doar în această manieră. Vă spunem că v-aţi descurcat foarte bine. Şi vă iubim atât de mult.



În acele momente când vă simţiţi pierduţi, în acele momente când nu vă puteţi re-aminti cine sunteţi, gândiţi-vă la noi pentru că noi stăm în spatele vostru cu braţele larg deschise. Aripile noastre au rolul doar de a reflecta energia şi măreţia oamenilor, căci voi sunteţi cei care aţi creat ceva extraordinar pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri. Veţi scrie acum cărţile. Veţi documenta acum povestea despre cum s-a înfăptuit, căci mulţi vor veni să primească această informaţie. Acesta este rostul portalurilor. Ascensiunea pe care aţi aşteptat-o vă este acum la îndemână. A început, iar voi nu veţi părăsi planeta. În schimb, veţi aduce Acasă, aici. V-aţi descurcat de minune şi suntem foarte mândri de voi. Suntem foarte mândri să vă numim familie, căci purtaţi energia foarte bine.



Staţi ferm în adevărul a ceea ce sunteţi. Menţineţi-vă hotărâţi în credinţele voastre, căci acum este momentul. Realizaţi că niciodată nu sunteţi singuri şi realizaţi că iubirea pe care o simţiţi suntem noi, chiar peste umărul vostru. Păstrătorul este aici împreună cu vorbele noastre, dar el nu este singurul căci voi ne puteţi vorbi direct. Suntem accesibili fiecăruia dintre voi, aşa cum am fost dintotdeauna. Trebuie doar să cereţi, căci este o singură regulă pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri.



Când am început Jocul cu voi, voi aţi ales regulile şi aţi ales să vă puneţi vălul uitării şi aţi reuşit bine acest lucru. Nu ne-am închipuit că vă veţi re-aminti şi că veţi duce Jocul chiar pe noi nivele, aşa cum faceţi acum. Aţi depăşit cu mult atât propriile voastre cât şi propriile noastre aşteptări. Înainte de a pleca azi de aici, priviţi-vă în ochi şi găsiţi-vă propria familie originală spirituală, căci a venit vremea. A venit timpul să fiţi stăpânii propriilor aripi, căci sunteţi îngerii umani, iar noi suntem atât de mândri de voi.



6. Ascensiunea a început, iar Biblioteca se deschide!



Multe se vor întâmpla pe planeta voastră, căci acum aţi început serios schimbarea. Da, va fi teamă pe planetă. Vă rugăm să înţelegeţi că frica nu este nimic mai mult decât o lipsă de informaţie. Este un vid care aspiră totul în interiorul său şi suge energia a tot ceea ce îl înconjoară. Tot ce trebuie să faceţi pentru a risipi teama este să transmiteţi informaţia acolo unde ea lipseşte. Chiar în timp ce introduceţi informaţia vidul va dispărea. Umpleţi vidul cu iubirea din inima voastră, căci aceasta îi este necesară. Cu toate că nu aveţi toate răspunsurile, urmaţi-vă inima căci prin ea ne adresăm vouă, iar inima voastră ştie drumul spre Casă. A fost aici de multe ori.



Găsiţi loc în viaţa voastră pentru ca oamenii să devină împuterniciţi. Găsiţi factorul împuternicirii despre care vorbim şi găsiţi modalităţi de a-i împuternici pe cei care vă înconjoară. Aceasta vă va introduce în cel de-al treilea mileniu şi pe măsură ce veţi păşi în acest timp magic voi veţi deveni magicul. Aţi creat posibilitatea pentru multe alte planete ale Liberei Alegeri. Voi sunteţi cei care aţi creat-o, preaiubiţilor, vă rog să nu uitaţi acest lucru. Alegerile voastre au creat-o încă de la început. Alegerile voastre sunt cele care v-au adus aici, în această zi, iar noi suntem atât de mândri de voi. Priviţi în jurul încăperii. Priviţi în ochii celorlalţi. Atingeţi-vă unul pe celălalt cu atingerea îngerilor, iar noi vom fi acolo cu multe îmbrăţişări şi blânde imbolduri. Vă rugăm să le transmiteţi de la unul la altul, căci noi vă vedem ca pe nişte copii aflaţi într-o cameră întunecoasă. Fiecare dintre voi are aceeaşi motivaţie în încercarea de a găsi lumina şi totuşi vă ciocniţi unul de celălalt, vă loviţi de perete, vă poticniţi unul de altul în sincera voastră motivaţie de a găsi lumina şi ieşirea. Vă spunem că există doar o singură cale de a găsi ieşirea din camera întunecoasă şi aceasta este să vă ţineţi de mâini. Găsiţi-i pe cei din jurul vostru căci nu sunteţi singuri în această cameră. Nu sunteţi singurii care purtaţi vălul uitării. Tindeţi spre adevărurile mai înalte, iar ele vă vor conduce Acasă. Eliberarea este cheia.



Îngăduiţi-vă vouă înşivă să vă eliberaţi de tot ceea ce vă trage înapoi. Înţelegem că această eliberare este uneori cel mai dificil lucru pentru oameni, căci schimbarea este ceva căreia voi îi opuneţi în mod firesc rezistenţă. Vă spunem că vă puteţi elibera fără grijă, căci ceea ce căutaţi se află deja înăuntrul vostru. Trebuie doar să eliberaţi ceea ce vă reţine şi nu vă lasă să vă aflaţi propriul adevăr. Eliberaţi tot ceea ce vă trage înapoi şi înţelegeţi adevărurile înalte, căci semnul noului Rai pe Pământ vă este acum la îndemână. Începutul mileniului este începutul noului proces. Crearea lui Acasă vă este la îndemână. Ceea ce numiţi voi ascensiune a început. Pentru a vă demonstra acest lucru, să ştiţi că nu mai sunteţi acum singura planetă a Liberei Alegeri. Acum mai există o alta şi ei vor avea nevoie să ştie cum aţi reuşit. Aţi evoluat de la stadiul de elev la cel de profesor. Fiţi profesorii. Păşiţi în ceea ce cunoaşteţi. Păşiţi în adevărul vostru şi fiţi pregătiţi să îl împărţiţi cu toţi cei care vor întreba. Acum este momentul. Bine aţi venit Acasă. Simţiţi iubirea din încăpere şi fiţi conştienţi că sunteţi iubiţi şi sunteţi pe drumul bun. Ceea ce vedeţi este însăşi măreţia voastră. Recunoaşteţi-o. Purtaţi-o. Împărţiţi-o cu mândrie, în felul în care suntem noi mândri de voi. Creaţi Acasă pe partea voastră a vălului. Bine aţi venit Acasă. Bine aţi venit Acasă. Bine aţi venit Acasă.



7. Ghizi specializaţi pentru călătoria ce urmează
Îi cerem scuze Păstrătorului pentru că i-am spus că nu îl vom îmbrăţişa prea tare, dar se pare că am făcut asta. (Lacrimi). Energia pe care o simţiţi în această cameră este cu adevărat magnifică. Cu toate acestea, nu sunteţi singurii care vă aflaţi aici în această energie. Camera aceasta este foarte, foarte aglomerată. Sunt multe nivele subtile aici, căci toţi ghizii şi toţi profesorii voştri sunt aici cu voi şi stau la picioarele voastre şi vă mulţumesc. Şi vă îmbrăţişează din spate, dar uneori tot ceea ce pot face este să vă ridice părul de pe braţe. Fiţi conştienţi de prezenţa lor, fiţi alături de ei şi mulţumiţi-le pentru că se află aici. Ei sunt parte a existenţei voastre şi împreună v-aţi descurcat minunat. Acum, pe măsură ce păşiţi spre lucrarea de mare amploare şi spre cel de al treilea mileniu, aveţi ocazia de a primi ghizi specializaţi care să lucreze cu voi în aceste timpuri. Aceştia sunt specialiştii care sunt experţi atât în evoluţia voastră personală, cât şi în ariile pasiunilor voastre. Tot ce trebuie să faceţi este să cereţi şi aşa va fi. Întotdeauna aţi avut această putere, dar acum devine important să vă reamintim de aceste contracte speciale. Aceşti specialişti aşteaptă ca voi să cereţi conexiunea, căci pe Tabla de Joc a Liberei Alegeri este posibil ca un contract să se realizeze doar dacă acest lucru este ales.



Pare ca şi când unii dintre ghizii voştri s-au retras pentru a vă putea permite să faceţi această conexiune mai uşor. Mulţi dintre voi aţi simţit ca şi când aţi fost abandonaţi de călăuzirea voastră. Aceasta este doar o perioadă de integrare ce a fost necesară pentru introducerea ghizilor specializaţi. Aceşti noi ghizi nu vă vor conduce în aceeaşi manieră. Ci ei vor lucra cu voi ca să vă ajute să deţineţi şi mai mult din puterea voastră. Nu percepeţi aceasta ca pe o pierdere, pentru că nu aţi pierdut nimic. Mai degrabă simţiţi bucuria marilor posibilităţi spre care ghizii specializaţi vă vor conduce. Ei se află aici pentru a vă conecta cu pasiunea voastră şi prin urmare să re-creaţi Acasă. Ei nu vă vor lua puterea, deci nu încercaţi să le-o daţi lor pentru că aceasta doar va întârzia contractul vostru. Vom reveni în curând cu amănunte în ceea ce priveşte ghizii specializaţi.



Privim cu mare bucurie cum păşiţi spre următorul stadiu al expresiei umane. V-aţi descurcat minunat, iar noi suntem profund onoraţi să ne aflăm aici cu voi, în timp ce acceptaţi darurile mileniului al treilea. Cu profundă onoare vă rugăm să vă trataţi unii pe alţii cu respect, să vă folosiţi de factorul împuternicirii şi să aveţi grijă unii de alţii pentru a vă putea vedea propria măreţie. Nu uitaţi de Joc, preaiubiţilor, căci dacă vom vedea că deveniţi prea serioşi vă vom gâdila simţul umorului ca să vă reamintim că este doar un Joc. Şi vă rugăm, jucaţi-vă frumos împreună.



Grupul



Calde Îmbrăţişări şi blânde ghionturi
sursa  http://www.lightworker.com/beacons/.

1 Response to "Semnale de lumina- Cele sapte daruri"

  1. DANIIL says:
    21 martie 2010 la 12:28

    Felicitari pentru tot ceea ce faci !!!
    MULTUMESC!!!

Trimiteți un comentariu