Semnale de lumina -Camera SacraSalutări de Acasă.

Aţi simţit cum energia se schimbă în încăpere? Simţiţi iubirea pe care v-o purtăm? Vă cerem să o inspiraţi şi să-i permiteţi să devină o parte din voi, deoarece noi vă conectăm pe voi cu voi înşivă. Cel mai înalt scop al nostru este să fim cu voi în aceste vremuri speciale, pentru a vă reflecta măreţia. În timp ce vorbim prin intermediul Păstrătorului, pe scenă în această încântătoare încăpere, vă spunem că sunt multe entităţi aici care privesc cu mare aşteptare, deoarece voi nu schimbaţi doar propria voastră lume, nu schimbaţi doar propriile voastre paradigme, voi schimbaţi Tot Ceea Ce Este. Vă mulţumim pentru că faceţi acestea. V-aţi construit atât de bine Tabla de Joc. Aţi pus în faţa voastră vălul uitării. Întreaga voastră intenţie de a fi aici pe Tabla de Joc a fost să vă treziţi complet confuzi şi aţi făcut bine acest lucru. Întrebaţi în permanenţă "Care este sensul vieţii? Ce am venit să fac aici? Unde este pasiunea mea?" Oh, dragilor, dacă aţi putea vedea lucrurile aşa cum le vedem noi, dacă v-aţi putea vedea pe voi aşa cum vă vedem noi, aţi înţelege că voi sunteţi maeştrii ce se ascund în spatele vălurilor, incapabili să vă re-amintiţi adevărata voastră măreţie, deoarece aceasta este natura Jocului pe care l-aţi creat.
 Aceasta este esenţa a ceea ce aţi făcut, iar acum când faceţi chiar pasul următor descoperiţi că vălul se subţiază, totuşi nu se mută din loc. Este încă important să păstraţi atributele vălului. De ce? Foarte simplu, dacă ar fi să vă ridicaţi astăzi vălurile aţi putea privi în jurul vostru în încăpere şi aţi spune "Ah, te cunosc. Îmi re-amintesc de tine, acum ştiu cine eşti." Şi aţi avea o mare re-uniune, chiar în această încăpere. Şi v-aţi îmbrăţişa şi v-aţi simţi minunat re-amintindu-vă, iar apoi cu toţii şi fiecare dintre voi aţi merge Acasă. Mai este însă mult de lucru. Aşa că vă sugerăm ca în loc să îndepărtaţi vălul să vă urmaţi inimile şi oricum veţi avea parte de acea re-uniune. Deşi se poate să nu vă re-amintiţi pe deplin, îmbrăţişaţi-i pe oamenii din jurul vostru ca fraţii şi surorile şi mamele şi taţii şi iubiţii care v-au fost. Re-amintiţi-vă de ei din inimă, iar mintea voastră va urma.

77 de privitori emoţionaţi

Sunteţi într-o stare specială, deoarece pe măsură ce vălul se subţiază, voi deveniţi Îngerii umani. Auziţi reverenţa din vocea noastră atunci când rostim aceste cuvinte? Ne auziţi atunci când vă spunem că luaţi locul a ceea ce am fost noi pentru voi? Suntem atât de onoraţi să ne aflăm în prezenţa maeştrilor Universului. Aţi făcut în propriile voastre lumi ceea ce toată puterea din Ceruri nu a putut realiza. Vă treziţi din vis. Aţi luat reflexia lui Dumnezeu în interiorul vostru şi aţi ascuns-o de propria voastră vedere. Acum începeţi să vă re-amintiţi. Puteţi vedea încântarea noastră? Puteţi vedea toate energiile din încăpere? Puteţi vedea ce se întâmplă, dintr-un punct de vedere global? Este mult mai vast decât doar planeta voastră? Este mult mai vast decât ceea ce voi numiţi Universul? Nu există cuvinte pentru a descrie Tot Ceea Ce Este şi totuşi, voi sunteţi maeştrii ce încep să facă schimbările care vor schimba paradigma a Tot Ceea Ce Este. Tocmai din acest motiv fiecare dintre voi, cei din această încăpere, aveţi nu mai puţin de şaptezeci şi şapte de entităţi în spatele vostru, care privesc peste umărul vostru, care sunt aici pentru a vă urmări fiecare pas. Unele dintre ele sunt din sistemele voastre planetare, aşa cum le cunoaşteţi. Unele nu. Unele sunt din propriile voastre familii, sunt bunici şi soţi şi soţii şi alte rude care privesc peste umărul vostru cu mare bucurie, deoarece voi îi schimbaţi pe toţi şi pe fiecare dintre ei.

Provocarea

Vă rugăm, ca familie de lumină, să faceţi ceva ce este foarte dificil pentru voi. În acest moment vă vom ruga să coborâţi în mod intenţionat zidurile pe care le-aţi ridicat în jurul vostru. Multe dintre aceste ziduri au fost ridicate cu un scop. Multe dintre aceste ziduri vă apără să nu vă împrăştiaţi, sau aşa credeţi voi. Multe dintre aceste ziduri vă apără de energia ce vă invadează spaţiul, sau aşa credeţi voi. Aceste ziduri v-au ajutat să definiţi ceea ce sunteţi şi v-au ajutat să înţelegeţi unde se termină câmpul vostru energetic şi unde începe un alt câmp energetic, sau aşa aţi crezut. Acum vă rugăm, în acest moment de siguranţă, în acest spaţiu de siguranţă, în energia iubirii pure de Acasă, să eliberaţi aceste ziduri. Inspiraţi adânc, dragilor, şi în timp ce expiraţi acest aer, doar pentru un moment, coborâţi complet aceste ziduri. În timp ce demolaţi aceste ziduri, stivuiţi în mod îngrijit pietrele, binecuvântând-o pe fiecare pentru o treabă bine făcută. Simţiţi cum energia de Acasă pătrunde în inima voastră. Acesta este singurul mod în care vă putem arăta cine sunteţi.

Bun venit în a 5-a dimensiune

Sunt vremuri speciale, dragilor, şi este treabă de făcut. Suntem atât de onoraţi de a fi cu voi în aceste vremuri pe care le petreceţi împreună. De fiecare dată când vă uitaţi, nu doar unii în ochii celorlalţi, dar şi în ochii altora, veţi oferi seminţele Luminii sub forma semnului îngerilor. Şi sunt multe de făcut legate de această oferire. Deoarece treaba abia începe pe Planeta Pământ. Ieşiţi cu bine din a treia dimensiune de vibraţie. V-am spus anterior să acordaţi atenţie celei de-a cincea dimensiuni, deoarece aceasta a început să se dezvăluie. Cea pe care o numiţi a patra a fost în faţa voastră un timp îndelungat. V-aţi aflat pe puntea celei de-a patra dimensiuni, deoarece mergând pe ea, ea nu este un loc în care să te odihneşti, este doar un loc prin care să călătoreşti. Şi foarte asemănător celei de-a doua dimensiuni a fost necesar ca voi să treceţi prin ea şi să obţineţi atributele celei de a patra dimensiuni pentru a putea exista în a cincea. Vă spunem acum că aţi ajuns. Primii dintre voi păşesc acum de pe punte. Şi în timp ce faceţi aceasta, vă salutăm cu un călduros Bun Venit Acasă, din inimă.

Voi creaţi Raiul pe Pământ în a cincea dimensiune. Vă rugăm să nu vă aduceţi într-o stare confuză cu întrebări ce se formează în minţile voastre; "De ce arată la fel ca înainte?" Vă rugăm să reţineţi că ceea ce vedeţi este o relaţie directă cu ceea ce vă aşteptaţi să vedeţi. În a cincea dimensiune punctul de percepţie determină realitatea. Întârzierea în timp a creaţiei în a cincea dimensiune este foarte scurtă. Tot ceea ce este necesar pentru a vă păstra puterea este să vă asumaţi răspunderea propriei voastre puteri. Înţelegeţi că în a cincea dimensiune, dacă nu vă place ce vedeţi în realitate, aveţi puterea şi responsabilitatea de a schimba acestea. Aici sarcina voastră este aceea de a crea ce este mai înalt şi mai bun pentru voi înşivă şi de a îndrăzni să vă plasaţi pe voi înşivă mai întâi în curentul de energie. Acesta este locul vostru de drept. Şi acesta este singurul mod în care vă puteţi prelua puterea ca Îngeri Umani.

Sunt vremuri speciale acum pe planetă, iar voi aţi simţit stresul. Cum sunteţi unii dintre primii care păşesc dincolo de punte în a cincea dimensiune, vă rugăm să vă asumaţi rolurile de "aleşi", pentru că sunt multe de făcut. V-aţi ales pe voi înşivă pentru a fi primii care trec dincolo de punte şi indiferent cât de dificil a fost uneori, vă spunem că aţi făcut bine ceea ce aţi făcut. Chiar dacă aţi reuşit pe deplin să vă treziţi confuzi, începeţi să vă re-amintiţi.

Camera Sacră

Vă cerem să îndepliniţi o sarcină. Tuturor celor care auziţi această voce sau citiţi acest mesaj în cuvinte, vă cerem un lucru mare. Iar dacă alegeţi, ar putea fi prima voastră sarcină în a cincea dimensiune. Este nevoie de un spaţiu sacru în a cincea dimensiune. Acesta este un spaţiu de vindecare şi un spaţiu sacru pentru cei care trec puntea confuzi şi simţindu-se pierduţi. Această cameră va fi folosită pentru aclimatizarea celor care sosesc speriaţi şi mânioşi că lumea lor s-a schimbat. Această cameră va fi pentru ca Garda Veche să se aclimatizeze la Energia Nouă. Aţi ales să vă coborâţi propriile ziduri de protecţie, pentru a fi Îngerii Umani. Aveţi acum opţiunea de a ridica aceste pietre şi de a le duce înapoi cu voi pentru a re-clădi acele ziduri. Vă rugăm să luaţi în considerare o altă posibilitate. Dacă vi se pare corect, dacă alegeţi aşa, combinaţi pietrele voastre cu ale celorlalţi nu doar din această încăpere, ci cu ale celor dintre voi care păşiţi primii în a cincea dimensiune. Pietrele propriilor voastre ziduri demolate, pietre ce zac la picioarele voastre se vor ridica din nou pentru a crea spaţiul magic al camerei sacre. În acest spaţiu sacru, cei care se regăsesc după trecerea prin a patra dimensiune şi intrarea în a cincea dimensiune, cei care nu sunt pregătiţi ar putea găsi un rai sigur. Este pentru cei care nu cunosc iubirea ce poate exista pe Noua Planetă Pământ. Este pentru cei care se sperie că sunt copleşiţi în chakra inimii. Pentru a trăi în această energie este nevoie să vă deschideţi atât de mult chakra inimii încât să permiteţi întregii energii să intre. Aceasta a fost şi va fi sursa multor lacrimi.

Dacă după ziua de astăzi plecaţi de aici şi vă întoarceţi la viaţa voastră de zi cu zi şi vă întrebaţi, "Unde este pasiunea mea? Ce să fac pentru a afla ce am venit să fac aici?" Doar re-amintiţi-vă de această seară şi re-amintiţi-vă că aţi luat parte la clădirea Camerei Sacre în cea de-a cincea dimensiune. Pentru unii dintre voi acesta ar putea fi primul gest ca Îngeri Umani. Un Înger Uman este o persoană care îşi ia un angajament de a fi exact la momentul potrivit acolo unde este chemat. Un Înger Uman nu trebuie să fie evanghelic şi să atingă pe cineva care nu a rugat să fie atins. Un Înger Uman nu trebuie să creeze sau să repare ceva ce nu a fost stricat. Ah, dar vă place să faceţi astfel de lucruri, nu-i aşa? Ca şi Înger Uman veţi trece prin propriul vostru sine mai înalt pentru a-i atinge pe cei care sunt pregătiţi să accepte. Acestea au fost regulile pe care vi le-aţi stabilit, iar acum se activează.

Integrarea Sinelui Înalt

Mulţi dintre voi cei de aici au spus "Unde au plecat ghizii mei? Cum de nu aud vocile la fel cum le auzeam săptămâna trecută?" Vă spunem că nu mai puteţi auzi vocile la fel ca săptămâna trecută deoarece în a cincea dimensiune ceea ce a fost extern este acum complet integrat în voi. Acum sunt o parte a propriei voastre fiinţe. Păşind de pe punte în a cincea dimensiune veţi începe să vedeţi doar scurte străfulgerări din aceasta. Dar cu cât vă sprijiniţi mai mult pe ea, cu cât aveţi mai mare încredere în ea, cu cât exersaţi mai mult cu ea, cu atât mai bine veţi înţelege conexiunea voastră cu Sursa. Pentru că aceasta este esenţa a cine sunteţi. Acesta este Sinele Dumnezeiesc care se află în fiecare dintre voi, care a fost ascuns în spatele zidurilor pe care le-aţi păzit cu atâta grijă. Cu zidurile la pământ, puteţi nu doar să-i permiteţi să intre ci îi puteţi permite să strălucească şi le puteţi permite altora să-l vadă. Acum este momentul să spuneţi "Uitaţi-vă la mine, sunt un Înger Uman." Este mai degrabă prea simplu să păstrezi energie în demnitate tăcută, deoarece nu va trece mult timp până când va veni cineva la voi să vă spună "Ce este cu zâmbetul de pe faţa ta?" Inspiraţi adânc şi veţi şti că tocmai aţi auzit chemarea la acţiune a Îngerilor Umani.

Pe planeta voastră se întâmplă atâtea lucruri despre care credeţi că sunt obstacole în calea energiei. Vă spunem, nu vă temeţi de asta. Vă rugăm să nu puneţi în acestea mai multă putere decât este necesar. Este doar o re-grupare a energiei. Şi dacă faceţi acest spaţiu sacru, această cameră sacră pentru vindecare în a cincea dimensiune, cei care nu se simt siguri în a patra dimensiune vor reacţiona aici, mai degrabă decât să reacţioneze în mod exacerbat pe Pământ. Construiţi această cameră nu doar cu pietrele care v-au servit bine, ci construiţi-o din nou cu mortarul iubirii pure a cine sunteţi. Oh dragilor, aţi atins mult mai mulţi oameni decât veţi şti vreodată. Aţi făcut deja schimbări pe planeta voastră şi încă tot mai întrebaţi "Cum pot să ajut? Cum pot face mai mult?" Înţelegeţi iubirea pe care v-o purtăm? Înţelegeţi recunoştinţa pe care o avem pentru voi? Simţiţi ceea ce vă trimitem chiar acum. Vă rugăm să inspiraţi energia şi să v-o asumaţi ca fiind a voastră. Voi sunteţi Îngerii Umani pe Noua Planetă Pământ.

Păstraţi-vă puterea în mod ferm, dragilor, deoarece în a cincea dimensiune puterile voastre de creaţie sunt amplificate substanţial. Pe măsură ce tot mai mulţi vor păşi de pe punte din a patra în a cincea dimensiune, ei vor primi aceste puteri de creaţie. Vă cerem să vă re-amintiţi cuvintele Universului deoarece la toate întrebările se răspunde cu cuvintele "şi aşa este". Aşa că pe măsură ce păşesc din a patra în a cincea dimensiune, se uită în jur şi spun "Nu văd nimic diferit. Mi se pare exact la fel." Iar Universul răspunde: "şi aşa este." Şi aşa ei joacă Jocul într-o realitate 3-dimensională, chiar dacă se află în a 5-a dimensiune. Acesta este de asemenea scopul acestei camere speciale. Vă rugăm să puneţi în această cameră iubirea voastră şi educaţia voastră şi cunoştinţele voastre pentru toţi cei care aleg să intre în ea şi să se găsească pe sine şi să-şi asume sinele lor creator. Espavo, dragilor, Espavo.

A Doua Planetă a Liberei Alegeri

Avem noutăţi în astă seară. Datorită mişcării voastre, vă spunem că există mişcare în "Tot Ceea Ce Este" A fost atinsă altă piatră de hotar pe care dorim să v-o divulgăm. Deoarece voi credeţi în permanenţă că este vorba despre voi. V-aţi uitat la planeta voastră şi la realităţile multi-dimensionale care există în acest timp şi spaţiu, la regnul mineral, la regnul vegetal, la regnul biologic, şi la noul regn tehnologic. Oh, voi oamenii sunteţi atât de plini de imaginaţie. Vă spunem că sunt atât de multe lucruri pe care încă nu le-aţi descoperit, dar toate se mişcă împreună, ca unul. Acesta este magicul pe care l-aţi creat, pentru că voi sunteţi aici re-întorşi din zilele Atlantidei. Voi sunteţi magicienii care au decis să se întoarcă şi să încerce să vadă dacă de data aceasta nu vor putea face altceva. Noi vă numim cei aleşi pentru că voi aţi ales de bună voie să încasaţi toate fisele karmei voastre pentru a fi aici exact în acest moment, cu cea mai mare speranţă că veţi şedea în această încăpere, în această seară, şi iată-vă aici. Oh dragilor, aţi făcut atât de bine. Iar acum duceţi întregul Joc la următorul nivel.

A Doua Planetă a Liberei Alegeri trăieşte şi este bine. Mişcarea voastră în a 5-a dimensiune va facilita acum mişcarea celei de A Doua Planete a Liberei Alegeri pentru a-şi lua locul în a 3-a dimensiune pe care o veţi lăsa liberă. Aţi auzit multe poveşti, dragilor, despre cum unii vor fi lăsaţi în urmă iar cei care nu sunt iluminaţi vor fi lăsaţi în urmă atunci când ascendeţi în a 5-a dimensiune. Vă spunem că nu se va întâmpla aşa. Pentru că nu mai este posibil să lăsaţi în urmă o altă parte a voastră. Totul este conectat într-o unitate conştientă. La fel cum doi inamici care se bat pe câmpul de luptă şi nu văd că sunt una, pentru că dacă ar vedea, nu ar fi în luptă. Puteţi să-i ajutaţi să vadă asta, dragilor. Şi asta aţi venit să faceţi aici. Acestea sunt atributele unui Înger Uman. Acum că aţi învăţat să faceţi faţă confuziei atât de bine îi puteţi ajuta pe alţii să se descurce cu confuzia. Nu preluaţi răspunderea de a schimba lumea. Mai degrabă, asumaţi-vă responsabilitatea pentru viaţa şi bucuria voastră păstrând esenţa acestora în inima voastră. Astfel veţi schimba ceva. Conştiinţa colectivă se va ridica pe măsură ce fiecare dintre voi îşi asumă propria putere. Ţineţi în mod ferm această putere, ţineţi-o sus, ţineţi-o cu mândrie. Voi, dragilor, sunteţi familia Luminii. Voi sunteţi cei din vârful săgeţii care pătrunde şi schimbă paradigma a Tot Ceea Ce Este. Trataţi-vă bine. Avem nevoie de voi acum.

Vă veţi asuma noile roluri trecând în a 5-a dimensiune. Mai întâi veţi deveni Îngerii Umani care vor lucra cu alţi oameni, ceea ce vă va ajuta să asimilaţi vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ, deoarece creaţi Raiul pe Pământ şi noi suntem atât de mândri de voi. În curând veţi cunoaşte toate răspunsurile la toate întrebările pe care ni le-aţi pus nouă. Şi vă mai spunem ceva, mişcându-vă mai departe veţi primi mai multe dintre propriile voastre răspunsuri prin intermediul sursei voastre înalte. Deşi vor fi multe surse noi de informaţii, discernământul vostru va deveni foarte acut. Aici este magia, dragilor. Vă rugăm să nu luaţi fiecare cuvânt pe care-l rostim şi să-l păstraţi ca pe propriul vostru adevăr, pentru că făcând aşa ar însemna să ne daţi nouă puterea voastră şi acest lucru nu este potrivit în vibraţiile înalte ale celei de-a 5-a dimensiune. Luaţi doar acele părţi ce rezonează cu voi. Aceasta este puterea voastră. Păstraţi-o ferm şi menţineţi-o. Unde staţi acum veţi crea Acasă. Multe lucruri sunt aproape, iar în curând veţi descoperi şi mai multe. Veţi scrie cărţile şi lecţiile care îi vor ajuta pe ceilalţi să se transforme. Voi îi veţi ajuta pe ceilalţi să-şi ridice vibraţiile şi făcând asta se va auzi chemarea Îngerilor Umani. Construiţi Camera Sacră, dragilor, cu pietrele propriilor voastre ziduri amestecate cu mortarul iubirii de Acasă. Vă spunem că tristeţea pe care aţi avut-o în adâncul vostru nu este altceva decât dorul de Acasă. Imaginaţi-vă o zi în care acest dor va fi împlinit chiar acolo unde sunteţi şi nu veţi mai simţi dor. Această zi este aproape.

Darul

Pe Planeta Pământ se anunţă vremuri magice. Vă uitaţi la cărţile voastre cu poveşti şi vă gândiţi la toate poveştile cu zâne şi la magia timpului şi la poveştile cu Merlin, singura persoană care a fost vreodată capabilă să călătorească înapoi în timp. Vă spunem că este de fapt singura persoană care a reuşit să călătorească înainte în timp, pentru că voi toţi călătoriţi înapoi. Ah, dar acest lucru se va schimba acum deoarece în a cincea dimensiune a realităţii este posibil să-ţi vezi direcţia. Jucaţi-vă cu ea, dragilor. Luaţi-vă puterea. Extindeţi limitele. Urmăriţi schimbări chiar acum la nivelul mineral al planetei voastre. Lucraţi cu cristale în orice formă. Ţineţi-vă puterea şi reţineţi că noi privim peste umărul vostru cu cea mai mare bucurie. Cam la fel cum voi veţi fi foarte mândri atunci când A Doua Planetă a Liberei Alegeri va începe să evolueze, veţi înţelege cât de mândri suntem noi de voi şi cât de mult vă iubim. Sunteţi mult mai curajoşi decât vă daţi seama. Luaţi-vă puterea. Creaţi. Îndrăzniţi să creaţi dorinţele inimii. Îndrăzniţi să acceptaţi acestea după ce le-aţi creat. Cu toţii şi fiecare dintre voi sunteţi acum într-o situaţie în care puteţi face o schimbare. Tocmai de aceea voi sunteţi cei aleşi, doar că nu vă re-amintiţi faptul că voi sunteţi moştenitorul tronului. Luaţi-vă locul. Păstraţi-l cu fermitate. Păstraţi-l cu iubire. Păstraţi-l cu recunoştinţă. S-ar putea ca apoi să adoptaţi chemarea Îngerilor Umani: "Aici, Înaintea Graţiei Tale Merg Eu". Acesta este darul nostru pentru voi pentru că păşiţi de pe punte. Păstraţi-l cu grijă, dragilor, şi Bun Venit Acasă.

Este cea mai mare onoare pentru noi să stăm împreună cu voi în seara aceasta. Vă rugăm să vă trataţi unii pe alţii cu respect, să vă hrăniţi deseori unii pe alţii şi să vă jucaţi frumos împreună.
Şi aşa este ...
Grupul
Espavo!
Calde ÎMBRĂŢIŞĂRI şi blânde ghionturi
sursa http://www.Lightworker.com/beacons/.

0 Response to "Semnale de lumina -Camera Sacra"

Trimiteți un comentariu