Grupul -Celebrati lumina




Salutări de Acasă


Bine aţi venit în Dimensiunea a Cincea, dragii mei.
Vă salutăm cu cea mai mare dragoste şi aşteptare, în timp ce faceţi primii paşi în următoarea voastră realitate. Primii dintre voi aţi început acum să săriţi de pe podul celei de a patra dimensiuni, pentru a sta acum ferm în cea de-a cincea dimensiune. Voi sunteţi cei aleşi care aţi cerut să săriţi primii de pe pod. Voi sunteţi cei care aţi ales să-i ajutaţi pe ceilalţi să se obişnuiască cu noile vibraţii.
Intrarea Copiilor cu Vibraţie de Cristal
Următorii zece ani vor pregăti energia pentru ceea ce urmează în următorii 1000 de ani, pe măsură ce Copiii cu Vibraţie de Cristal se pregătesc acum să intre. Cercetaşi pentru că aceste vibraţii de copii încep acum să se încarneze purtând numai câteva dintre atributele magice ale Copiilor de Cristal. Voi ridicaţi vibraţia colectivă a întregii umanităţi prin educaţie şi iubire. Chiar şi în disputele care există în prezent în lumea voastră, vă rugăm să observaţi că acum există o oportunitate ca Lumina să pătrundă în zone de întuneric care n-au putut fi atinse înainte. Vă spunem că a fost necesar ca Lumina să se împrăştie şi să cureţe drumul pentru Copiii cu Vibraţie de Cristal. Pe măsură ce intră în lumea voastră, ceea ce voi numiţi război nu va mai exista. Aceşti copii speciali au structuri de energie diferite de cele cu care v-aţi obişnuit.
Ei sunt foarte puternici, însă foarte vulnerabili. La naştere, aurele lor de abia se pot discerne, deoarece energia pură care emană din fiinţa lor este limpede. Ei au o înţelegere fundamentală a energiei, pe care voi nu o aveţi. Aceste fiinţe speciale reprezintă încarnarea umanităţii într-o stare de evoluţie mai înaltă care le va permite să utilizeze pe deplin atributele celei de-a cincea dimensiuni. Capacitatea lor de iubire este dincolo de înţelegerea voastră prezentă. Aceeaşi capacitate de iubire este cea care îi face vulnerabili la lipsa de iubire cunoscută ca frică. Teama este cel mai mare duşman al lor, iar rolul vostru pe Tabla de Joc, până acum, a fost să creaţi siguranţă pe planetă, prin eliminarea fricii. Frica pe care voi o numiţi teroare se dezintegrează acum datorită recentelor voastre mişcări. Noi vă spunem că nici nu ştiţi ce succes aţi avut. Vibraţia mai înaltă a umanităţii pe care noi o numim Copiii de Cristal, va aduce o înţelegere a conştiinţei unitare pe planeta voastră şi un Joc Nou. Înţelegeţi că în timpul ce va veni veţi avea oportunităţi mari pentru a vă schimba realitatea, pentru a ţine planeta în siguranţă pentru această rasă mai înaltă a umanităţii. Luaţi-vă responsabilitatea de a elimina frica din inimile voastre.
Copiii Indigo sunt acum în procesul de redefinire a felului în care gândiţi despre copii, ca întreg. Înainte de intrarea Copiilor Indigo, v-aţi învăţat întotdeauna copiii să împărtăşească adevărul „vostru”. În vibraţiile mai înalte ale Noii Planete Pământ, adevărul nu este un standard, ci mai curând o evoluţie. Trebuie să atingeţi adevăruri mai înalte pentru a putea susţine vibraţiile mai înalte la care aceştia ajung. Copiii Indigo au intrat cu scopul expres de a vă ajuta să schimbaţi sistemele voastre pentru a putea să vă susţineţi copiii. Pe măsură ce faceţi asta, ei cuprind adevăruri mai înalte pe care nici voi nu le-aţi deţinut. Mulţi dintre Copiii Indigo au intrat cu contracte foarte dificile. O parte din aceste contracte au fost chiar de a crea probleme pe care să le puteţi rezolva apoi prin implementarea de sisteme mai avansate. Lucraţi cu ei acum şi provocaţi-i să-şi folosească toate capacităţile. Apoi oferiţi-le libertatea şi responsabilitatea de a folosi aceste capacităţi, astfel încât să deschidă uşa pentru ceea ce va veni.
Pe măsură ce Copiii de Cristal îşi preiau locul şi ajung la maturitate nu veţi folosi nume pentru a identifica ceea ce este norma, iar cuvintele Copii de Cristal vor dispărea din uz. Copiii Indigo sunt cei care au fost de acord în mod altruist să umple un gol important, iar titlul de Copil Indigo va rămâne pentru totdeauna în onoarea tuturor.
Vă spunem că anul care urmează este unul al potenţialului. Energia care intră pe Pământ aduce cu ea echilibrarea energiilor masculin-feminin. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum pe planeta Pământ, la această întindere. Există o mare rezistenţă faţă de această energie şi cei din vechea gardă simt că îşi pierd controlul. Reacţiile exagerate pentru energia echilibrată vor descreşte în timp, aşa cum o vor face şi exagerările la exagerări. Chiar dacă aţi schimbat rezultatul Jocului vostru, evenimentele cosmice puse în mişcare la începutul Jocului, vor continua. Ceea ce vedeţi acum este ceea ce a fost prevăzut iniţial ca Armaghedonul bibliei voastre. Competiţia spirituală care a declanşat acest eveniment este o repetare directă a Atlantidei. Această energie s-a schimbat acum şi prin urmare va avea un rezultat şi o consecinţă diferită. Priviţi în aceste evenimente rolul Dragonului Roşu. Dacă Dragonul Roşu este inactiv, umanitatea a trecut peste indicatorul care ar fi putut declanşa ultimul Mare Război. Dacă Dragonul Roşu este inactiv, evenimentele care v-au dus la război vor dispărea rapid şi întreaga umanitate va fi educată. Vă vom spune chiar că acest lucru nu va fi sfârşitul reacţiilor exagerate de acest fel, în timp ce păşiţi spre dimensiunea a cincea. Chiar şi aşa, energia continuă să se infiltreze în realitatea voastră. Infuzia Energiei de Cristal în realitatea voastră vă permite să depăşiţi o linie care a fost prezisă cu milioane de ani în urmă.
Date cosmice importante
Avansarea voastră pe Tabla de Joc a îngreunat determinarea cursului şi a direcţiei evenimentelor. Evenimentele despre care vă informăm acum nu trebuiau demarate până în anul 2012. Păşirea voastră în dimensiunea a cincea a scurtat intervalul de timp a creaţiilor voastre şi v-a plasat într-o stare avansată de creaţie. Aşadar, vibraţia colectivă a umanităţii se mişcă foarte rapid în acest moment. Chiar dacă apar evenimente dificile înaintea voastră, dorim să vă arătăm un eveniment cosmic care este acum în mişcare. În prima parte a anului următor (2002) sunt două date principale de luat în calcul, deoarece vor pune în mişcare declanşările care vă vor modifica încă odată realitatea voastră.
Energia de Cristal care vine de la Soarele Central este pe cale de a-şi încheia primul ciclu. . Aceasta este o perioadă de creaţie sporită şi o perioadă de a vă fixa intenţia şi de a primi conexiunile mai înalte. Aceasta va schimba posibilităţile pentru întreaga umanitate, pentru totdeauna. Pe măsură ce învăţaţi să folosiţi aceste portaluri, ele vă vor ajuta să folosiţi toate atributele complete ale celei de a cincea dimensiuni. Fixaţi-vă intenţia şi staţi ca nişte piloni de linişte în acest timp special şi menţineţi energia pentru aceia dintre voi care ar putea fi copleşiţi de teamă pe măsură ce această energia se ridică la noi niveluri pe Planeta Pământ. În mod obişnuit, umanii nu prea fac faţă bine schimbării. . Aceasta este o zi a relaxării, bucuriei şi sărbătoririi. Adunaţi-vă împreună şi sărbătoriţi. Aţi avut întotdeauna o părere greşit formată că realitatea voastră este reală şi astfel aveţi tendinţa să luaţi viaţa mult prea în serios. Vibraţia OHM, cuvântul care a început întreg Jocul, a fost de fapt un râset. Nu este vorba doar de voi. Aceste portaluri leagă realităţile inter-dimensionale ale celor zece dimensiuni ale Jocului vostru. Celebrările care au loc pe Pământ, în această zi, vor fi mici în comparaţie cu celebrările care vor avea loc în restul Universului. Alăturaţi-vă primei Celebrări Universale a Luminii.
Existenţa în Dimensiunea a Cincea
Cele două dimensiuni care se adaugă pe măsură ce păşiţi în această nouă realitate sunt Timpul şi Spaţiul. Relaţia voastră cu aceste două zone se va schimba rapid, în zilele următoare. Sărbătoriţi schimbările şi bineveniţi şansa de a juca în aceste zone noi, pentru că ele reprezintă deschiderea Noii Planete Pământ şi crearea locului de Acasă pe planeta voastră.
Schimbarea în relaţia dimensională cu Timpul şi Spaţiul, a fost evidenţiată, în parte, printr-o buclă în timp, în care v-aţi întâlnit pe voi trăind în Evul Mediu. Chiar dacă aveţi amintiri dragi ale acestor timpuri, trebuie să înţelegeţi că au fost vremuri foarte crude şi aspre în istoria umană. Unele dintre acele atribute au ieşit la suprafaţă în omenire şi se găsesc acum chiar în atenţia voastră. Fiţi categorici şi înţelegători pe măsură ce vă educaţi, să trăiţi la o vibraţie mai înaltă. Aceste bucle vor continua până când veţi înţelege ceea ce sunt ele şi cum să le folosiţi în totalitate.
Multe din paradigmele voastre s-au schimbat în ultimii ani şi chiar luni. Timpurile ce vin vor fi pline de posibilităţi. Imaginaţi-vă un timp când cel mai mare potenţial al abundenţei curge liber. Imaginaţi-vă un timp când fiecare persoană poate vedea în gândurile celuilalt şi poate simţi inima celuilalt. Visaţi la un timp în care trebuie doar să menţineţi un gând în mintea voastră, pentru a crea cele mai minunate creaţii într-o clipă. Vă treziţi din vis, dragii mei. Acest timp este acum şi voi sunteţi creatorii care deţin puterea şi cheile. Preluaţi liber responsabilitatea creaţiilor voastre, pentru că aceasta este cea mai efectivă cale de a vă mări puterile voastre de creaţie. Mai întâi creaţi pentru voi înşivă, deoarece acest lucru aliniază energia pentru orice şi oricine din preajma voastră. Centraţi energia voastră, folosiţi-vă puterea şi Re-aminiţi-vă să vă bucuraţi de Joc. Anul ce vine va fi unul de mare bucurie, deoarece creatorii se trezesc din vis.
Vă rugăm să vă bucuraţi de Joc, trataţi-vă unii pe alţii cu respect, îngrijiţi-vă unii pe alţii şi jucaţi-vă frumos împreună.



Grupul



Espavo!



Calde ÎMBRĂŢIŞĂRI şi blânde ghionturi
sursa http://www.Lightworker.com/beacons/.

0 Response to "Grupul -Celebrati lumina"

Trimiteți un comentariu