Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman


'Eu sunt Metatron.’ Am fost rugat sa va servesc prin a va dicta informatii care va vor asista in tranzitia ce are loc acum la toata viata de pe planeta in timpul ascensiunii.Atat planeta cat si speciile de viata din cadrul ei, sunt in proces de ascensiune. Prin ascensiune, toate formele de viata din prima si a doua dimensiune vor urca spre forme de viata ale dimensiunii a treia.Oamenii, sau formele de viata ale dimensiunii a treia, vor absolvi fie catre lumile celei de-a patra dimensiuni fie Unitatii celei de-a cincea dimensiunii in functie de intentia si nivelul lor de evolutie.Ascensiunea are loc acum progresiv pas cu pas si va continua intr-un fel sau altul, pentru ca este vointa tuturor. in mod normal, planetele si speciile de viata intrupate pe planeta sunt inaltate prin dezastre cataclismice, acompaniate de intrarea intr-un ciclu de moarte-inviere.

Asa cum a fost demonstrat si de catre Hristos, in acest ciclu dezastrele creaza decese planetare. Deoarece aceasta este calea prin care ascensiunea apare de obicei, este cunoscut si inteles foarte bine acest lucru la nivelul Mintii Universale. De aceea, inca din antichitate, au existat profetii de teribile distrugeri ce aveau sa apara la sfarsitul vremurilor.
Ciclul invierii (Dispensa invierii) Este defapt Ascensinea prin care va incepe o noua viata la un alt nivel de constiinta intr-o dimensiune superioara.Asta nu inseamna prin reincarnare, deoarece aceasta poarta cu ea conceptul de Karma , si inainte de a putea ascensiunea deveni o probabilitate, toate Karma trebuie sa fie curatata.Ascensiunea este de asemenea si fizica, aceasta nu se reduce doar la existenta ca spirit in lumile celeste.
Ca proces, se schimba corpul fizic in timp ce corpul si spiritul fuzioneaza intr-o singura fiinta. Aceasta fiinta este o fiinta perfecta de lumina intr-un corp fizic de lumina. Aceasta evolutie a ascensiunii a inceput de fapt cu mii de ani in urma,odata cu Exodul israelitilor din Egipt.
Povestea lui Moise care a condus poporul din afara robiei este o metafora pentru evolutia ascensiunii. intruparea lui Isus a fost un punct de cotitura in acest proces, deoarece ca avatar, Isus a fost capabil de a lua 'pacatele' sau Karma de la toti oamenii si a transmuta acea energie in lumina.
O ascensiune blanda a devenit posibila din cauza mantuirii sale. Aceasta ascensiune, evolueaza printr-o serie de pasi, pana cand statutul de fiinta de lumina devine posibil. Mantuirea lui Hristos a marcat inceputul primului pas in evolutia Corpului de Lumina.
Acest prim pas a luat aproape doua mii de ani pentru a se finaliza.
Corpul de Lumina a fost introdus ca un experiment in 1988, cu numai sapte luni de la Convergenta Armonica.
Este un experiment, deoarece o ascensiune nu a fost niciodata incercata in acest fel. Atat cresterea gradata a luminii din cadrul organismelor fizice, a tuturor formelor de viata si a planetei cat si cresterea nivelului de vibratie, nu au mai fost incercate inainte in NICI UN univers in procesul de ascensiune. Exista teorii in Mintea Universala cu privire la modul in care procesul va functiona, dar rezultatele au fost diferite de cele anticipate.
in aceste cazuri, revizuirile sunt facute. Informatii fundamentale pe care vi le voi da mai tarziu insa, acum trebuie sa va explic evolutia Corpului de Lumina. Trebuie sa intelegeti acest proces mai intai la un nivel personal. Acest nivel personal este modul in care Corpului de Lumina va va afecta fizic, emotional si mental. Apoi va voi da informatii cu privire la modul in care Corpului de Lumina va afecta planeta si structurile societatii voastre.
Consider ca cel mai important si incitant aspect al Corpului de Lumina este ca acest experiment transforma invelisul vostru fizic intr-un vehicul adecvat pentru a fuziona complet cu sinele vostru superior, acest lucru se intampla concomitent cu procesul fizic.
Aceasta fuziune este creata de o serie de descinderi ale spiritului, care sunt programate de cantitatea de lumina pe care o detineti in celulele.
Cantitatea de lumina detinuta de celulele fizice este codificata la nivelul Corpului de Lumina, si cu cat e mai ridicat nivelul cu atat mai putin dens este corpul.
Cu cat tineti mai multa lumina in corpul vostru fizic,cu atat mai mult puteti contine nivelul spiritului in interiorul corpului. Spre sfarsitul procesului Corpului de Lumina si procedand cu trecerea in ascensiune, veti fuziona complet cu Sinele vostru Superior. Descinderea spiritului este unul din mecanismele folosite pentru a aduce sau activa darurile spirituale ale maestrilor inaltati.
Corpului de Lumina are douasprezece nivele sau trepte, pe masura ce fiecare pas este finalizat, schimbarile fizice ce au avut loc trebuie sa fie integrate in toate domeniile vietii si spiritului.
Corpului de Lumina este conceput pentru a aduce la suprafata toate problemele umane pe masura ce progresati si fiecare nivel superior aduce un strat si mai profund al problemelor decat stratul precedent.. Acest lucru e pentru va ajuta in a deveni clari mental, emotional, fizic si spiritual. Pe masura ce acestea apar, puteti permite Mantuirii lui Hristos sa le transmute pentru voi.
Exista un spatiu gol, la sfarsitul fiecarui nivel al Corpului de Lumina pe care il numim moartea ego-ul, si se poate manifesta ca depresie sau un sentiment de neant. Acest gol este pentru a fi folosit ca un popas inainte de a continua calatoria. Acest gol este un loc energetic unde nu exista nimic fiind capabili a construi o noua imagine despre voi insiva si viata voastra inainte de a trece la pasul urmator.
Golul este o camera de integrare, sau as putea mai bine sa-l descriu ca un cocon, unde va puteti odihni si forma fluturele frumos care sunteti , inainte de a va muta la urmatorul nivel.
Primele sase etape ale Corpului de Lumina, au fost structurate pentru schimbarea treptata la toate nivelurile cu treziri spirituale regulate intercalate cu schimbarile fizice, mentale si emotionale. De la nivelul al 7-lea pana la nivelul al 10-lea al Corpului de Lumina, progresul se schimba fiind axat pe o singura zona din experienta voastra la un moment dat.
De exemplu, la nivelul al 7-lea cei mai multi dintre voi ati experimentat prima voastra descindere a spiritului si odata cu ea o notabila trezire spirituala.
Este posibil sa fi manifestat odata cu trezirea , clarviziunea, clarauditia, sau o constientizare kinestezica de energie.Vorbesc despre acest nivel din timpul trecut, deoarece in prezent, planeta se schimba catre inceputul nivelului 9.. Este o experienta foarte dureroasa sa fiti la o rata de vibratie mai joasa decat cea a planetei in care existati, aici fiind cazul celor care sunt mai jos de al optulea nivel.
Deoarece cititi acest articol, sunt sigur ca sunteti undeva intre vidul nivelului al 8-lea si al 11-lea de evolutie, a Corpului de Lumina.
Nu ati fi avut un interes orientat catre literatura de specialitate spirituala daca ati fi fost in nivelurile inferioare.
Al optulea nivel al Corpului de Lumina creeaza modificari in organism in moduri extreme'........
Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

0 Response to "Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman"

Trimiteți un comentariu